07 / 07 / 2024

Ofton İnşaatın hedefi yabancı zengin

Ofton İnşaatın hedefi yabancı zengin

Ofton İnşaat 30 milyon euro yatırımla Bodrum’daki ilk projesine başladı. 2016’da teslim edilecek projede hedef yabancı zenginler. Şirket İstanbul’dan sonra yeni üssünü Bodrum olarak belirledi.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Kiralık villalar dolandırıcıların yeni hedefi oldu!

Koronavirüsü sebebiyle otelde konaklamak yerine müstakil villa kiralamaya yönelen vatandaşlar dolandırıcıların hedefi haline geldi. 

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “2016’da gayrimenkul sektörü en güvenli liman olduğunu teyit etti. 2017’de sektörün hedefi 1.5 milyon konut satmak” dedi.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak!

Ülkemizde yaklaşık 19 milyon konut stoğu var. Bu konut stoğunun yüzde 40 gibi önemli bir oranı riskli, yapı ömrünü tamamlamış, sağlıksız ve ruhsatsız yapılaşmadan meydana geliyor. Teoman Yörük: “Yöryapı’nın hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak" dedi.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaatın hedefi yabancı zengin Haberi

Ofton İnşaatın hedefi yabancı zengin

Bodrum’u İstanbul’dan sonra yeni ‘üs’leri olarak planladıklarını kaydeden Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, bölgede 4 mevsim servis vererek, ‘sezonluk’ algısını kıracaklarını söyledi.


Bodrum’daki ilk projeleri Elysium Miramar için 30 milyon euro yatırım yaptıklarını belirten Altun, projenin ilk etabında 23 blokta 46 ikiz villa ve 4 penthouse dairenin yer alacağını açıkladı.

İnşaat çalışmaları hızla süren Elysium Miramar’da fiyatların 550 bin euro ile 740 bin euro arasında değiştiğini kaydeden Altun, “Villaları 2016’nın ikinci çeyreğinde teslim edeceğiz. Projede lansman fiyatlarını çok düşük tuttuk. Bu nedenle yüzde 70 prim kazanacağını rahatlıkla söyleyebilirim, bölge çok kıymetleniyor. Konum olarak da merkezi panoramik gören bir alanda” diye konuştu.


Elysium Premier...  


Ofton İnşaat’ın Bodrum’da gerçekleştirdiği ilk proje olan Elysium Miramar, toplam 63 bin metrekarelik alanda hayata...