13 / 05 / 2024

ofton merter projesi

ofton merter projesi

İstanbul Merter'de E-5 yolu üzerinde kaba inşaatı tamamlanan fakat bir süredir çalışmaların durdurduğu inşaat halindeki bina, sahiplerinin 18 derslikli okul yaptırması karşılığında tamamlanabilecek.

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Real Merter'de 60 ay 0,42 faizle ev sahibi olma imkanı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı tarafından hayata geçirilen Real Merter Projesi'nde 60 ay 0,42 faizle ev ve ofis sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de yaşam 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesi, Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı konsorsiyumu tarafından yapılıyor. Projede 248 daire ve 155 mağaza yer alıyor.

Ofton İnşaat Kavacık Projesi!

Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Detayları henüz netleşmeyen Ofton İnşaat Kavacık projesinde satışların Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Ofton Kavacık projesi Mayıs'ta satışta!

Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan ve yatırımcıya değer kazandıran markalı konutun liderlerinden Ofton, Kavacık’taki yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Projenin lansmanı Mayıs ayında yapılacak.

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

Real Merter projesi İstanbul'un ticari hacmini büyütecek!

Tekstil merkezi Merter, büyük bir dönüşüm yaşıyor. 13,6 milyar dolarlık İstanbul tekstil ve konfeksiyon ihracatının yüzde 20'sini karşılayan Merter, yatırımcılar için de cazibe merkezi haline geldi.

Real Merter Rezidans Güngören satılık daire!

Real Merter Rezidans Güngören projesinde 248 daire ve 157 mağazalık Real Merter AVM yer alıyor. Real Merter projesi 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Güngören Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Güngören'de yükseliyor. Proje E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Oliv-Vizyon Yapı Real Merter!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı projesi Real Merter, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim ediliyor. Real Merter projesi 248 daire ve 157 ticari birimden meydana geliyor...

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

ofton merter projesi Haberi

ofton merter projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, sorunlu bir inşaatın daha imar problemini, okul yaptırma karşılığında çözüme kavuşturdu. Sözcü'de yer alan habere göre, Merter E-5 yolu üzerinde bulunan, 2007'den beri çeşitli imar değişiklikleri geçiren, kaba inşaatı bitmiş 15 katlı binanın imar planları, İBB Meclisi’nin ekim ayı toplantısında gündeme geldi.

Söz konusu inşaatın yer aldığı parsel, sahiplerinin isteği üzerine ilk önce Merkezi İş Alanları (MİA) lejantından otel lejantına alındı. Bu plan değişikliğine göre projenin kaba inşaatı da tamamlandı. Daha sonra inşaat sahipleri tekrar imar planı değişikliği isteyip, MİA lejantı talep etti. Fazladan yapılan katlar da sorun oluşturdu. Fakat Zeytinburnu Belediyesi, fazladan yapılan katlar yıkılmadan yapılacak imar planı değişikliği teklifini kabul ederek, onay için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi.

İBB Meclisi, istenen imar değişikliğine, inşaat sahiplerinin İstanbul Milli Eğitim...