29 / 04 / 2024

ofton RuhundaİstanbulVarsa

ofton RuhundaİstanbulVarsa

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

Ofton İnşaat, Piyalepaşa ve Dolapdere'de proje geliştirecek!

Beyoğlu'nda temelini attığı Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkaran Ofton İnşaat, Piyalepaşa- Dolapdere hattında yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Şirket, 5 yıl sonra bölgenin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi!

Ofton İnşaat Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi kapsamında daireler 522 bin 210 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 225 adet bağımsız birimden oluşan projede 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. İçerisinde 221 adet bağımsız ünitenin bulunduğu projenin lansman toplantısı yarın gerçekleşecek.

Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyatları!

Ofton Elysium Soul Dolapdere fiyatları yaklaşık olarak 500 bin TL'den başlıyor. 10 Aralık 2015 Perşembe günü basına tanıtılacak proje 6 bin 610 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu projesinde ön talep toplanıyor!

Ofton İnşaat, İstanbul'un gelişen semtlerinden Dolapdere'nin çehresini değiştirecek yeni projesi "Elysium Soul Beyoğlu için ön talep toplamaya başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu, 6 bin 610 metrekare alan üzerine modüler mimari tekniğiyle inşa ediliyor.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim!

Elysium Soul Dolapdere Ofton İnşaat iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 221 bağımsız birimden meydana gelen proje 6 bin 610 metrekarelik alanda yükseliyor.

Ofton İnşaat Elysium Art projesinde son 50 daire!

Gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı. Bu projelerden biri Elysium Art Şişli.Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor.

Ofton İnşaat dört projesini tanıtıyor!

OFTON inşaat gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Ofton İnşaat projelerini CNR Emlak Fuarı'nda sergiliyor!

Ofton İnşaat, Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarfnda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, sahip olduğu tarihsel ve kültürel birikimiyle İstanbul’un ruhunu yansıtan Dolapdere’de inşa edeceği Elysium Soul Projesi’ni satışa çıkarıyor.

Ofton İnşaat 4 projesiyle Emlak 2015 Fuarı'nda!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 4 projesiyle katıldı.

ofton RuhundaİstanbulVarsa Haberi

ofton RuhundaİstanbulVarsa

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Ofton İnşaat, Elysium Soul Beyoğlu projesi kapsamında düzenleyeceği #ruhundaistanbulvarsa Instagram yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.


Yarışmaya katılmak için Instagram kullanıcılarının Ofton İnşaat Instagram hesabını takip edip, İstanbul’un ruhunu hissettikleri fotoğraflarını #ruhundaistanbulvarsa hashtag’i ve @oftoninsaatetiketi ile paylaşmaları yeterli. Yurtiçinde yaşayan 18 yaş üzerindeki herkesin İstanbul temalı fotoğrafları ile katılabildiği yarışma, 15 Şubat–29 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.


#ruhundaistanbulvarsa sosyal medya kampanyasında halkoylamasıyla en çok beğeni alan kişiye Fuji Instax Mini 90 Neo Classic, jürinin seçtiği üç katılımcıya ise Fuji Instax Mini 8 fotoğraf makinesi hediye edilecek. Kazananlar, Ofton İnşaat’ın Facebook, Twitter, Instagram hesapları ve www.ruhundaistanbulvarsa.com sitesinden 04 Mart 2016 tarihinde...