07 / 05 / 2024

öğrenci apart daireler

öğrenci apart daireler

İçişleri Bakanı Muammer Güler, günübirlik kiralanan evlerle ilgili "Şimdi biz bunlara bir şey getiriyoruz. Burası iş yeri çalıştırma ve ruhsatları yönetmeliğine göre ruhsata tabi tutulacak" dedi...

İstanbul’da kiralara öğrenci zammı! Eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar çıktı! Veliler satılık konut peşinde!

Eğitim için il değiştiren öğrencilerin taşınma telaşının başlaması ile beraber kiralar da uçuşa geçti. İstanbul’da 45 metrekare yalnızca bir odalı (1+0) dairenin kirası 45 bin TL’ye yükselirken, Fulya'da eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar yükseldi.

Öğrenci yurtlarına ruhsat düzenlemesi!

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Yönetmeliği için yönerge hazırlandı. Yönergeye göre, özel öğrenci yurdu, pansiyonu, öğrenci apartı ve öğrenci stüdyo dairesinin ruhsat alabilmesi için binalara yeni standartlar getirildi.

Yalı Ataköy Apart fiyatları!

Yalı Ataköy Apart fiyatları 1 milyon 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Oturuma hazır olan Yalı Ataköy Apart projesinde daireler deniz manzarasını görüyor...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Adıyaman Ü. Gölbaşı MYO'da apart daireler hizmete sunuldu!

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’nda bulunan apart daireler, üniversite çalışanları başta olmak üzere vatandaşların hizmetine sunuldu.

Uşakta yatırımcıların yeni gözdesi apart daireler!

Uşak’ta özellikle son 2 yıldır gayrimenkulün gözde yatırım araçlarından olan apart dairelerin Uşaklı yatırımcılar tarafından cazibesini gün geçtikçe arttırıyor.

Günübirlik kiralanan evler ve apart daireler kayıt altına alınıyor!

Apart daireler ve günübirlik kiralanan evlerle ilgili yeni düzenlemenin yer aldığı genelgede, suçluların yüksek oranda kullandığı 'Günübirlik kiraya verilen evler'in kayıt altına alınması amaçlanıyor. Günlük kiralama için ev sahibi beyanda bulunacak...

Yeni bir yatırım türü öğrenci apart otelleri!

Üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacı gayrimenkul yatırımcılarına ilham verdi, öğrenci apart otelleri açılmaya başladı. Serdar Bilgili ve ortakları üçüncü otellerini Florya'da açmaya hazırlanırken, Erkut Yücaoğlu da bu alana yatırım yapacak...

İz Evler'de son daireler! 2+1 daireler 395 bin TL'ye!

Akro Yapı tarafından Eyüp'te hayat bulan konut projesi İz Evler'de son daireler sahiplerini bekliyor.

Eviza Konakları'da son daireler! 420 bin TL'ye 2+1 daireler!

Ekal İnşaat'ın İstanbul Bahçelievler'de yükselen projesi Eviza Konakları'nda son daireler halen satışta.

Kentpalas 2'de son daireler! 130 bin TL'ye 1+1'ler!

Beylikdüzü'nde hayat bulan rezidans projesi Kentpalas 2 projesinde son daireler halen satılmayı bekliyor.

Beymahall Beylikdüzü'nde 95 bin TL'ye 1+1 daireler!

Bey Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beymahall'de hem ofis olarak hem de ev olarak kullanıma uygun olan 'busidence' daireler uygun fiyatlardan sahiplerini bekliyor.

Apart Bomonti'de 1+1 daireler 149 bin lira! Teslimler 2013'te!

Ünal İnşaat'ın İstanbul Şişli'de temeli atılan projesi Apart Bomonti tek blokta 10 daire şeklinde yükseliyor. Projede teslimler 2013'ün Mayıs ayında yapılacak.

öğrenci apart daireler Haberi

öğrenci apart daireler


İçişleri Bakanı Muammer Güler, günübirlik kiralanan evlerle ilgili "Şimdi biz bunlara bir şey getiriyoruz. Burası iş yeri çalıştırma ve ruhsatları yönetmeliğine göre ruhsata tabi tutulacak. Eğer öğrenci yurdu olarak kullanılıyorsa, yurtlarla ilgili şartlara haiz olacak. Ama polisin kesinlikle 'buralarda kız mı kalıyor, erkek mi kalıyor karışık mı kalıyor' şeklinde kontrolü söz konusu değil, böyle bir şeye niyetimiz de yok böyle bir uygulamamız da yok" dedi. 


Güler, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2014 yılı bütçesine ilişkin milletvekillerinin sorularını yanıtladı.


 Güler, önümüzdeki günlerde bir genelge çıkaracaklarını, apart dairelerin öğrencilerin yurt veya pansiyon hizmetlerine tahsis edilmesi gibi çarpık bir uygulama olduğunu söyledi. 


Bazı belediyelerin bakanlığa olan şikayetlerinde bu tür yerlere ruhsat veremediğini bakanlığa bildirdiğini kaydeden Güler, "Bir yurt veya pansiyon...