06 / 05 / 2024

öğrenciler barajı gezdi

öğrenciler barajı gezdi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında barajı ziyaret eden öğrencilerden suyu dikkatli kullanmalarını istedi..

Öğrenciler Berdan Barajını inceledi!

Mersin'de bir grup öğrenci, Berdan Barajı'nı ziyaret ederek içme suyunun evlere gelinceye kadar hangi aşamalardan geçtiğini yerinde gördü.

Öğrenciler İstanbul'da metro inşaat şantiyesini gezdi!

İstanbul'da Okuyan Uluslararası Öğrencilerin Mesleki Gelişimi Projesi kapsamında çok sayıda yerli ve misafir öğrenci, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu inşaat şantiyesini gezdi..

Öğrenciler Namazgah Barajı'nı gezdi!

İSU Genel Müdürlüğü ile İzmit Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında su bilincinin artırılması için İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Kandıra Namazgah Barajı'nı gezdi.

Ataç İnşaat'ın Gomaspan Barajı İnşaatı teklifi kabul edildi!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Gomaspan Barajı İnşaatı ile ilgili Şenk Şirketi'ne sunduğu ortak teklif kabul edildi...

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda inşaat çalışmaları sürüyor!

İzmir'de yer alan Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda süren inşaat çalışmaları dikkat çekiyor. Havza içindeki binanın kolej haline getirileceği iddia ediliyor...

Hikmet Karaman Bursaspor'un yeni yapılan stadyumunu gezdi!

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe ile birlikte gezdiği yeni stadyuma hayran kaldı...

Alaköprü Barajı'nın yüzde 72'i tamamlandı!

Asrın projesi olarak adlandırılan, KKTC Su Temin Projesi kapsamındaki Alaköprü Barajı'nın yüzde 72'i tamamlandı...

Ilısu Barajı'yla bölge mimarisine uygun yeni ilçe kurulacak!

Dicle Nehri üzerinde inşası süren Ilısu Barajı'nda 2014'ten itibaren su tutulmasıyla önemli kısmı göl altında kalacak olan tarihi Hasankeyf ilçesinin sakinleri için bölgeye uygun mimarisiyle yeni bir ilçe kuruluyor

Yusufeli Barajı’ının temeli atıldı!

Dünya’nın en büyük barajlarından biri olacak Artvin Yusufeli Barajı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı

Yusufeli Barajı'nın temeli bugün atıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli İlçesi'nden AK Parti Grup Toplantı Salonu'na yapılan canlı bağlantıyla, Yusufeli Barajı'nın temelini attı.

Yusufeli Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaklaşık 40 yıldır yapılması planlanan Yusufeli Barajı ve HES'in temeli bugün atılacak. Erdoğan Barajı, Türkiye'nin en yüksek, çift eğrilikli beton kemer baraj tipinde ise dünyanın üçüncü yüksek barajı olacak..

Adana Baraj Seddi'ndeki çalışmalar tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

Adana Baraj Seddi'nde asfaltlama çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ile Çukurova Üniversitesi arasındaki en önemli ulaşım hatlarından biri olan Baraj Seddi'ni asfaltlıyor.

öğrenciler barajı gezdi Haberi

öğrenciler barajı gezdi

İSU Genel Müdürlüğü ile İzmit Müftülüğü'nün, su bilincini artırmak ve çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlediği sosyal proje kapsamında, İzmit Merkez Rahmet Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Kandıra Namazgâh Barajı'nı gezdi. İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir ve İzmit Merkez Rahmet Camii görevlisi Mehmet Alaylı öncülüğünde Kandıra'ya giden 25 erkek öğrenci, Namazgâh Barajı'nm yanı sıra arıtma tesislerini de gezerek bilgi aldı. Öğrenciler daha sonra Kandıra Belediye Başkam Ünal Köken'i makamında ziyaret etti. 


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra suyun önemi hakkında bir konuşma yaptı. 


Suyun boşa akmaması gerektiğini vurgulayan Köken, "Suyu harcarken dikkatli olmamız gerekiyor. Dünyada susuz kalan insanlar var. Bizler halimize şükretmeliyiz. 


Suyun boşa akmaması çok önemli. Bu konuda hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz....