28 / 07 / 2024

öğretömen okulu boyadı

öğretömen okulu boyadı

Adana'nın Kozan ilçesinde TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı..

Avusturya'da Trabzonspor taraftarı tarihi binayı bordo maviye boyadı!

Avusturya'da yaşayan Trabzonspor taraftarı Ahmet Akyurt sahibi olduğu binayı bordo maviye boyadı. Belediyenin yaptığı itirazlar rağmen bina Trabzonspor renklerinde kaldı. 

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu taşınıyor!

Şehir merkezindeki askeri birliklerin taşınması yönündeki hükümetin aldığı karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.

Çorum Polis Okulu projesinde sona yaklaşıldı!

50. hükümet döneminde ihale edilen, 1994 yılında yapımına başlanan Polis Okulu süreci bitirilmiş olmasına rağmen 19 yıldır eğitime başlayamamıştı. Çorum Polis Okulu’nun proje çalışmaları sürüyor...

Van'da depremzedeye konut başvurusu ret cevabı aldı!

Van'da 3 yıla yakın bir süre geçmesine rağmen, yurttaşların yaşadığı konut sorununa hâlâ çözüm bulunmadı. Van Belediyesi'nin Milli Emlak'ın hazine arazisinden 100 depremzedeye konut yapmak için yaptığı başvuruya ret cevabı verildi...

Adana'da fedakar öğretmen okulu boyadı!

Adana'nın Kozan ilçesinde TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı..

Congusto Aşçılık Okulu Grohe'nin mutfak ürünleri ile donatıldı!

Milano merkezli dünyaca ünlü aşçılık okulu Congusto da GROHE’nin sunduğu profesyonel ürünlerin avantajlarından yararlananlar kervanına katıldı.

Cezaevi iken okul olan ilköğretim okulu bin 230 mezun verdi!

Muş'ta 1996 yılında cezaevinden okula dönüştürülen binada hizmet veren Kümbet Yunus Emre Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan, 16 yılda bin 230 öğrenci mezun oldu...

Makedonya'da balkanların en büyük Türk okulu açıldı!

TİKA ve TDBB'nin katkılarıyla Makedonya'nın Gostivar kentine bağlı Banitsa'da inşa edilen ve bin 200 öğrencinin eğitim göreceği Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu hizmete girdi...

Bomonti Mıhitaryan Okulu, Mıhitaryan Vakfına iade edildi!

Mahkeme Bomonti Mıhitaryan Okulu'nu, Surp Gazar Ermeni Katolik Mıhitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı'na iade kararı verdi.

Eyüp'te tam donanımlı modern ilköğretim okulu!

İstanbul İl Özel İdaresi, Eyüp'te modern okul standartlarında ilköğretim okulu inşa ediyor...

TOKİ Hatay Reyhanlı'da ilköğretim okulu ihalesi yarın!

TOKİ Hatay Reyhanlı'da bulunan ilköğretim okulu binasının inşaat ve altyapı işinin ihalesi yarın yapılıyor...

Konya'da TED İlköğretim okulu ve arsası icradan satılıyor!

Konya'da TED İlköğretim okulu ve arsası icradan 3 milyon TL'ye satılıyor...

TOKİ Konya'da ilköğretim okulu ve lise inşaatının ihalesi bugün!

TOKİ Konya Selçuklu'da ilköğretim okulu, Ereğli'de meslek lisesi binasının inşaat ve altyapı, çevre düzenleme işini ihaleye çıkarıyor...

öğretömen okulu boyadı Haberi

öğretömen okulu boyadı

Adana'nın Kozan ilçesinde Toki Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı. 


Adana'nın Kozan ilçesinde Toki Şehit Suat Ocak İlkokulu öğretmenleri örnek bir davranışa imza attı. Okulda sınıfların boyanması gerektiğini gören öğretmenler önce aralarında para toplayarak boya aldı. Daha sonra ise boya işinden anlayan okuldan bir öğretmen bulundu. Sınıf öğretmeni Ümit Oktay, fırçayı eline alıp 29 derslikli okulun tamamını boyadı. Çocukların geleceği için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirten Oktay, "Bizim tek amacımız çocuklarımızın daha iyi ve temiz bir ortamda eğitim alıp geleceğe daha iyi hazırlanmalarıdır. Onun için bütün öğretmenler fedakarlık yaptık. Ben boyadım ancak arkadaşlarımın hepsi bana yardım etti" dedi. 

Okul Müdürü Zekayi Kaya ise öğretmenlerin okullarına sahip...