19 / 05 / 2024

Adana'da fedakar öğretmen okulu boyadı!

Adana'da fedakar öğretmen okulu boyadı!

Adana'nın Kozan ilçesinde TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı..



Adana'nın Kozan ilçesinde Toki Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda görevli öğretmenler aralarında para toplayıp boya alırken, okulda görevli öğretmen Ümit Oktay tarafından sınıflar tek tek boyandı. 


Adana'nın Kozan ilçesinde Toki Şehit Suat Ocak İlkokulu öğretmenleri örnek bir davranışa imza attı. Okulda sınıfların boyanması gerektiğini gören öğretmenler önce aralarında para toplayarak boya aldı. Daha sonra ise boya işinden anlayan okuldan bir öğretmen bulundu. Sınıf öğretmeni Ümit Oktay, fırçayı eline alıp 29 derslikli okulun tamamını boyadı. Çocukların geleceği için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirten Oktay, "Bizim tek amacımız çocuklarımızın daha iyi ve temiz bir ortamda eğitim alıp geleceğe daha iyi hazırlanmalarıdır. Onun için bütün öğretmenler fedakarlık yaptık. Ben boyadım ancak arkadaşlarımın hepsi bana yardım etti" dedi. 

Okul Müdürü Zekayi Kaya ise öğretmenlerin okullarına sahip çıktığını ve tüm Türkiye'ye örnek bir davranış sergilediklerini kaydetti. 

Öğretmenlerin bu özverili davranışını öğrenen  Adana  İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, okulu ziyaret edip öğretmenleri tebrik etti. 


Adana Haber


Geri Dön