08 / 05 / 2024

oğuzeli park açılış

oğuzeli park açılış

Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, parkın açılış için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı...

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Şb. açıldı!

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Trabzon Botanik Park yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Trabzon Botanik Park yarın açılıyor.

oğuzeli park açılış Haberi

oğuzeli park açılış


Vatandaş odaklı çalışmalarında sınır tanımayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki çalışmalarını ilçe ve beldelerde de gerçekleştiriyor.


Bu bağlamda merkez ilçelerden Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Büyükşehir Belediyesi, parkın açılış için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Canan Candemir Çelik, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Oğuzeli’ne daha önce Bursa’dan milletvekili arkadaşı olan Canan Candemir Çelik’in daveti üzerine geldiğini belirten Arınç, Oğuzeli insanını mert, dürüst, çalışkan olarak yorumladı. Başkan Fatma Şahin’in bakanlığındaki çalışmalarını Gaziantep’te de sürdüreceğini ve başarılı projelere imza atacağını aktaran Arınç, Fatma Şahin’in Gaziantep’e belediye başkanı olmasının büyük bir şans olduğunu kaydetti.

KARPUZATAN TESİSLERİ YENİLENİYOR

Her ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Ben göreve geldikten sonra çalışma...