05 / 05 / 2024

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Recep Oğuzhan Karakozu tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.


Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.ısı, ses veya titreşim yalıtımı ile diğer inşaat tesisatı işleri (mantolama ve vakumlu temizleme sistemlerinin kurulumu dahil)   b.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...