27 / 04 / 2024

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.



Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1.Her türlü hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. 2.Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım kasis, bisiklet yolu vb.`lerin inşaatı yolların ve benzeri yüzeylerin boya ile işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları kurulumu gibi yol, tünel vb yerlerdeki yüzey işlerini yapmak. 3.Hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı satımını yapmak, 4.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 6.Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 7.Her türlü yapıların tesisleri, turistik tesisleri, sportif tesislerin, parkların, bahçelerin elektrik tesisat sistemlerinin yapım ve taahhütlerinde bulunulması, her türlü elektrik tesisat malzemelerinin, trifaze elektrik tesisat malzemelerinin, elektrik sayaçlarının, elektrik sigortalarının, şalterlerin, komütatörlerin, anahtarların, prizlerin, topraklamaların, her türlü lambaların, elektrik kumanda tablolarının, elektrik kablolarının, tesisat borularının, alım satımı, ithal ve ihracı, elektrik sanayinin gerektirdiği bil cümle yatırım tasarruf ve faaliyetlerde bulunulması, her türlü elektrik tesisat sistemlerinin bakım, onarım, tamir ve servis hizmetlerinin sunulması. 8. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 9. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması, ticari işletme rehini akdedilmesi; Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların , ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının, brövelerin alınması, satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi.


Geri Dön