28 / 04 / 2024

OHSAD Kurultayı

OHSAD Kurultayı

RSG İç Mimarlık, sağlık sektöründeki değişim ve yenilikleri değerlendirmek için Antalya’da düzenlenen OHSAD Kurultayı'na destek sponsor olarak katılacak.

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Yılda 500 bin ev dönüşmeli!

Sabah'ın 6’ncısını düzenlediği ‘Akıllı Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Kurultayı’ Ankara’da gerçekleştirildi. İnşaat sektörü temsilcileri yılda 500 bin konutun dönüşmesi gerektiğini belirterek, “Bu, vatandaşa vefa borcumuzdur” mesajı verdi.

Yılda 300 bin konut dönüşecek!

Sabah’ın 6’ncısını düzenlediği ‘Akıllı Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Kurultayı’ Ankara’da gerçekleştirildi.Dönüşüme 5 yılda 8.5 milyarlık kaynak aktardıklarını dile getiren Bakan Murat Kurum, “Hedefimiz yılda 300 bin konutu dönüştürmek” dedi.

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurultay Mimarlık Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurultay tarafından kuruldu.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşüme e-tebligat zorunluluğu geliyor!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı katılımcıları arasında Başbakan Binali Yıldırım ve TÜRKKEP'in Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz'da vardı.

Konut satışlarında tarihi rekor kırılacak!

Sabah Gazetesi tarafından Antalya'da 5'incisi gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum da katıldı. 

İnşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Kentsel dönüşüm için kolları sıvayan inşaat sektörü temsilcileri, Antalya'da gerçekleştirilen 5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nda SABAH Gazetesi öncülüğünde sektörü masaya yatırdılar. 

Kentsel dönüşümde e-tebligat zorunluluğu!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım "Artık kentsel dönüşümde elektronik tebligata geçeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüme özel faiz tarifesi geliyor!

Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 5'incisi dün Antalya Belek Atlantis Otel'de gerçekleştirildi. Başbakan Yıldırım, sektöre müjde üstüne müjde verdi.

OHSAD Kurultayı Haberi

OHSAD Kurultayı

Her yıl Antalya’da düzenlenen Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Kurultayı, bu yıl 13-17 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Sueno Hotels Deluxe Belek gerçekleşecek. Daha sağlıklı bir toplum olma yolunda bilinç yaratma ve çözüm aramak hedefiyle oluşturulan “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları”nın yedincisinde, RSG İç Mimarlık’ta destek sponsoru olarak yerini alacak. Ana hedefi etkili, verimli ve kaliteli sağlık hizmet sunumu sağlamak olan OHSAD Kurultayı’nda standı ile de yerini alacak RSG İç Mimarlık, hastalar ve hastane çalışanları için kapsamlı düşünülmüş daha iyi bakım süreçlerinin gerçekleşeceği mekân tasarımlarıyla, sağlık alanına nasıl destek olduğun anlatacak. 


Tasarım, kontrolörlük ve uygulama alanlarında farklı ölçek ve kategorilerde çalışmalarını sürdüren RSG İç Mimarlık, sağlık alanında da aktif şekilde rol alıyor. Konut-AVM-sosyal tesis gibi alanlarda ödüllü projeler üreten firma,...