27 / 04 / 2024

öib balıkesir özelleştirme

öib balıkesir özelleştirme

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 arsayı satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi 30 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

ÖİB 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini erteledi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2 gayrimenkulün özelleştirme ihalesini ertelendi. Erteleme ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

14 yılda 60,9 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2003-2017 yılları arasında özelleştirme programı kapsamında, söz konusu dönemler arasında yapılan özelleştirmelerin satış ve devir tutarının 60 milyar 9 milyon dolar olduğunu belirtti.

Şeker fabrikalarına sosyal özelleştirme modeli!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinde, diğerlerinden farklı olarak adeta bir 'sosyal özelleştirme' yaklaşımıyla sözleşmelere hem çalışanlarımızın, hem üreticilerin hakkını güvence altına alan hükümler koyduk." dedi.

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

Balıkesir Manyas'ta özelleştirme ihalesi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesi 12 Eylül Salı günü gerçekleşecek.

ÖİB'den Ankara'da 22 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 22 alan satış usulü ile özelleştiriliyor. İhaleler 5 Eylül ve 12 Eylül'de yapılacak..

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 7 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Yenimahalle'deki 7 alan satış usulü ile özelleştiriliyor..

ÖİB'den Ankara'da 11 alanda özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Gölbaşı'nda 11 alanda özelleştirme kararı alındı.

Kadınlar en çok Balıkesir'de ev alıyor!

Türkiye'de her 10 konuttan yaklaşık 3'ünün kadınlara satıldığını belirten Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık'ın Kurucu Ortağı Emir Sezgin, kadınların en çok Balıkesir'den ev aldığını vurguladı.

öib balıkesir özelleştirme Haberi

öib balıkesir özelleştirme

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı,  Balıkesir, Elazığ, Karaman, Kastamonu, Kocaeli ve Osmaniye'de bulunan 16 arsayı satış yöntemiyle özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesi için son teklif verme tarihi 30 Kasım 2016 olarak belirlendi.


YATIRIMCILARA DUYURU


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


İdaremizce 01/09/2016 tarihinden itibaren ihale ilanına çıkılan;

1) Balıkesir İli, Edremit ilçesi, Akçay Mahallesi, 862 ada, 490, 497, 129, 130, 131, 502, 504 no.lu parseller ile 861 ada, 488 no.lu parseldeki toplam 12.341,00 m2 yüzölçümlü arsa ve üzerindeki yapılar,

2) Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi, 4668 ada, 2 no.lu parseldeki 10.526,64 m2 yüzölçümlü arsa ve üzerindeki yapılar,

3) Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi,4860 ada, 1 no.lu parseldeki 2.784,74 m2 yüzölçümlü arsa,

4) Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi, 4861 ada, 1 no.lu parseldeki 19.000,14 m2 yüzölçümlü arsa,

5) Kastamonu İli,...