07 / 05 / 2024

ÖİB ihaleler

ÖİB ihaleler

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, gayrimenkul satışlarına ağırlık vereceğini açıkladı. ÖİB önümüzdeki günlerde enerji sektörü, TP Petrol Dağıtım ve şans oyunları lisansı özelleştirmelerini de gerçekleştireceğini belirtti.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz: Müteahhitlere 21 milyar liralık ödeme yapılacak!

Deprem bölgesindeki konutlar için ihaleler tam gaz devam ediyor. Peki hangi illerde konut ihaleleri gerçekleştirildi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dövizler arttı ihaleler rafa kalktı!

Dövizlerde meydana gelen seviye artış nedeniyle ihaleler durma noktasına geldi. Son bir senede 20 büyük ihale iptal edildi.

Pazarlık usulü ihaleler meclis gündeminde!

2003 yılından itibaren Bakanlığın Kamu İhale Kanunu'nun 21'inci maddesinin b bendi kapsamında yürüttüğü pazarlık usulü ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2003'ten beri Bakanlık tarafından yapılan ihaleler TBMM'de!

1 Ocak 2003 tarihinden bu yana Bakanlığın ve bağlı kuruluşlarının Kamu İhale Kanunu'nun 21/b maddesine göre yapmış olduğu ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu İhale Kanunu'nun 21/b maddesine göre yapılan ihaleler mecliste!

1 Ocak 2003 tarihinden bu yana Bakanlığın ve bağlı kuruluşlarının Kamu İhale Kanunu'nun 21/b maddesine göre yapmış olduğu ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

İlçelere yatırım için ihaleler sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yaptırılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihaleler sürüyor. Develi, Bünyan, Akkışla ve Felahiye ilçelerine yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi yapım işi ihale edildi.

Yalıtım sektörü büyümeyi hedefliyor

Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Kubilay Ulu ısı yalıtımı yapılmasının zorunlu tutulmasıyla sektörün gelecek yıl yüzde 20 oranında büyüyeceğini söyledi.

ÖİB ihaleler Haberi

ÖİB ihaleler



Önümüzdeki günlerde enerji sektörü, Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım A.Ş. ve şans oyunları lisansı verilmesi özelleştirmelerini gerçekleştirmeye hazırlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), taşınmaz satışlarına ağırlık verecek. Eylül ayında Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'nin 40 taşınmazı, TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin 27 taşınmazı ve Sümer Holding'in ise bir taşınmazı için son teklifler alınacak. 


Portföyünde irili ufaklı 450 civarında taşınmaz bulunan ÖİB, 50'nin üzerindeki taşınmaza yönelik ihale hazırlık çalışmalarını ise tamamlayacak. Elektrik Üretim A.Ş.'ye (EÜAŞ) ait beş hidroelektrik santralini ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirmesini gündemine alan ÖİB. TP Petrol Dağıtım AŞ.'nin özelleştirmesini de gerçekleştirecek. Çamlıca 1 HES'te son teklifleri 19 Ağustos'ta alan, Almus ve Köklüce HES için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 5 Eylül, Menzelet ve Kılavuzlu için 30 Eylül 2016...