03 / 05 / 2024

ÖİB Seyhan

ÖİB Seyhan

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından tta Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Adana Seyhan'daki 2 bin 507 metrekare yüzölçümlü arazisine Keskin Mühendislik'ten 7 milyon 55 bin TL teklif geldi.

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Turan ve Seyhan Turan ortaklığında kuruldu.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Adana Seyhan'daki arsanın irtifak hakkı 29 yıllığına verilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan İlçesi Kanalüstü Mahallesi'nde yer alan arsanın 29 yıl süreyle irtifak hakkı verilmesi işi ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Adana Seyhan'da yapım ve kiralama ihalesi 23 Mayıs'ta!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Yüreğir İlçesi'ne bağlı Seyhan Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale edilecek. İhale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Adana Seyhan'da 8.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan İlçesi'ne bağlı Zincirlibağlar Mahallesi'nde 2 arsa ihale usulü satışa sunuluyor..

Adana Seyhan'a yeni otogar teklifi mecliste!

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir mahallesinde 87 dönümlük alanda yap-işlet modeliyle yeni otogar yapılması planlanıyor. Teklif, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

ÖİB Seyhan Haberi

ÖİB Seyhan

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


             TARİH                 :   19/2/2015

             KARAR NO        :   2015/12-2

             KONU                  :   Adana ili, Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi, 1456 ada, 881 no.lu parseldeki 2.507,00 m2 yüzölçümlü taşınmazın özelleştirilmesi

Kurulumuzca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 28/1/2015 tarihli ve 535 sayılı yazısına istinaden;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) adına kayıtlı, Adana ili, Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi, 1456 ada, 881 no.lu parseldeki 2.507,00 m2 yüzölçümlü taşınmazın (Taşınmaz) “Satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İdare’ce 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden Kuruluş’a verilen...