05 / 05 / 2024

öib silivri gayrimenkul satışı

öib silivri gayrimenkul satışı

İstanbul ili Silivri ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İçyap İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermayebedeli ile Çağatay Kurtbeyoğlu ve İsmail Tanışman ortaklığında kuruldu.

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Mamer Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mamer Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Silivri’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Karadağ tarafından kuruldu.

Ryk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ryk Gayrimenkul Anonim Şirketi Silivri’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Karadağ tarafından kuruldu.

Silivri'de icradan satılık 9 gayrimenkul!

T.C. Silivri İcra Dairesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü satıyor...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Silivri Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 35.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 13 gayrimenkulü 5 milyon 357 bin 166 TL'ye satıyor...

Urallar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Urallar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Urallar Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

öib silivri gayrimenkul satışı Haberi

öib silivri gayrimenkul satışı

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararı kapsamında yayımlanan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) kararı kapsamında İstanbul Silivri ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı onaylandı.

Karar:

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca; 

1-Maliye Hazinesi adona kayıtlı iken Özelleştirme Yüksek Kurulunun 28/12/2016 tarihli ve 2016/116 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi 2976 parsel numaralı 5.120.00 m2 yüzölçümlü taşınmazın, 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde "Satışé yönetimiyle özelleştirilmesi teminen ihale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen husular kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca; 

"Satışa konu taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 2,005,000(ikimilyonbeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Erol Yücel'e İhala Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Erol Yücel'in sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veye diğer yüümlülükleri yerine getirmemesi halinde ihalenin iptaline" dair verilen kararın onaylanmasına,

2- İşbu Karar gereğinin...