17 / 05 / 2024

öib tarla özelleştirmesi

öib tarla özelleştirmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı'nda bulunan tarlanın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi tamamlandı

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

ÖİB liman özelleştirmelerine odaklandı!

Üç hidroelektrik santralı (HES) ile muhtelif sayıdaki taşınmazın satış-devir işlemlerini geçen sene gerçekleştirerek yaklaşık 116 milyon dolar gelir elde eden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bu yıl liman özelleştirmelerine odağına aldı... 

ÖİB 2 ildeki 4 gayrimenkulü özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi, Adana ve Muğla'daki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor. Teklifler 30 Ocak'a kadar verilebilecek..

ÖİB 8 ildeki 15 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 8 ildeki 15 gayrimenkulü özelleştiriyor. Teklifler 10 Ocak 2019 tarihine kadar verilebilecek...

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

ÖİB 3 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Adana, Gaziantep ve Kırıkkale'deki 10 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor..

ÖİB 4 ildeki 13 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi, Ankara, Muğla, Muş ve Yalova'daki 13 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor. İhale 26 Kasım'da yapılacak..

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

ÖİB Aydın Didim'deki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafında Aydın Didim'de yer alan 18 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB Şile'deki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Şile'de yer alan 5 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

ÖİB Samsun Bafra'daki gayrimenkulleri özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Elifli Mahallesi'ndeki 101 bin 452 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulleri özelleştiriyor..

ÖİB 4 ildeki 13 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara, Artvin, Bitlis, Edirne ve İstanbul'daki 13 gayrimenkul satış usulü ile özelleştiriliyor...

ÖİB Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor..

öib tarla özelleştirmesi Haberi

öib tarla özelleştirmesi

Maliye Hazinesi adına kayıtlı; Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 115.970 ada 67 no’lu parselde bulunan tarlanın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi tamamlandı.


06.07.2012 tarihinde yapılan nihai pazarlık görüşmesi sonucunda,

-Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 115.970 ada 67 no’lu parselde bulunan tarla için en yüksek teklif 7 milyon 5 bin TL ile Rubil Gökdemir tarafından verilmiştir.


Detaylı bilgi için; http://www.oib.gov.tr/


Sinem...