19 / 05 / 2024

Okan Bayık mimar

Okan Bayık mimar

Mimar Okan Bayık kimdir? Mimar Okan Bayık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Okan Bayık, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Okan Bayık...

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevizade Eğlence ve Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ozan Kılıç tarafından kuruldu.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

Okan Bayülgen Galata'daki evini 15.5 milyon TL'ye satıyor!

Okan Bayülgen emlak sektörüne elini attı. Tarabya'da 2 buçuk milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini satışa çıkardı.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Okan Bayülgen İstanbul'da tiyatro açacak!

Uzun süredir ekranda olmayan Okan Bayülgen, Bodrum’da babadan kalma yerlerine mekân açarak, kazandığı parayı sahneye yatıracak.

Okan Bayülgen'e babasından arsa ve bina miras kaldı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

Edirne Miniapark projesinde sona yaklaşılıyor!

Üç kıtaya yayılan Osmanlı İmparatorluğu’nun büyük mimarı; Mimar Koca Sinan’ın Dünyada ve Türkiye’de bulunan 99 eserini Edirne’de buluşturacak olan “Mimar Sinan’ın Eserleri Parkı; Miniapark Projesi”nde sona yaklaşıldı

Okan Bayık mimar Haberi

Okan Bayık mimar

Okan Bayık kimdir?

Okan Bayık, 1977 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'nin ardından İstanbul Teknik üniversitesi (İTÜ), Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nü 1998 yılında tamamladı. Ardından yine İTÜ'de "Mimarlıkta Değişebilirlik" konulu yüksek lisans çalışmasına başladı. 


O dönemden itibaren Mustafa öney, Mustafa Toner, Cengiz Bektaş, Nevzat Sayın, Şevki Pekin ve Erginoğlu & çalışlar Mimarlık olmak üzere, çeşitli bürolarda 2006 yılına kadar çalıştı. 2006 yılında Serhan Bayık ve Ozan Bayık ile birlikte OSO Mimarlık Ltd. Şti.'yi kurdu.


Mimar Okan Bayık projeleri..

Urla'da Villa (2008 - Sürüyor)

TBM İdealtepe Konutları (2008)

Turkcell AR-GE Binası (2008)

Gaziosmanpaşa Belediyesi Fuar Standı (2008)

Çinili Döner (2008)

IC Hotels Çocuk Odaları (2008)

Karınca, Akmerkez (2008)

Abercrombie 3. Cadde (2008)

AO Evi (2008)

Marandi Ofis Binası (2008)

Özürlüler için Tasarlanmış Restoran (2007)

Ceylan Intercontinental Oteli Fitness ve Spa Merkezi (2007)

MN Evi (2007)

Karınca, Capacity...