29 / 04 / 2024

Okan Özer

Okan Özer

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okan Özer, Orhan Olgunelma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da Kadıköy, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Okan International University Miami'de açıldı!

Yılda 18 bin öğrencinin okuduğu Okan Üniversitesi artık sadece Kurtköy’deki kampüsünde değil, Miami’de de eğitim verecek. Okan Üniversitesi'nin Miami Kampüsü açıldı..

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Süzer Grubu'ndan Miami'ye otel projesi!

Süzer Grubu, New York'taki rezidans projesinin ardından Miami'de 105 milyon dolarlık yeni bir otel projesine başladı.

Süzer Grubu, Miami’deki otel projesine başlıyor!

ABD’deki yatırımlarını sürdüren Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek yeni bir otel projesine start verdi.

Süzer Grubu Miami'de otel ve konut yapacak!

Süzer Grubu, İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte Miami'de okyanus kenarında gerçekleştirilecek bir konut projesi için kontrat imzaladı.

Okan Biçer kimdir?

İnşaat teknikeri Okan Biçer kimdir? Okan Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Okan Biçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Okan Biçer...

Okan Üniversitesi Miami kampüsünün açılışı gerçekleşti!

Okan Üniversitesi, dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami'de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, Türk öğrencilerin yanı sıra diğer ülkelerden de öğrenci kabul edecek..

Okan Üniversitesi Miami'de kampüs açtı!

Türk yükseköğrenim hayatına kazandırdığı ilklerle adından söz ettiren Okan Üniversitesi, uluslararası arenadaki eğitim faaliyetlerini farklı bir boyuta taşıyarak dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden Miami’de kampüs açtı.

Okan Üniversitesi Miami’de kampüs açtı!

Okan Üniversitesi, Miami’de kampüs açtı. ABD yasalarına göre kurulan Okan International University Miami, hem Türkiye’den, hem de farklı dünya ülkelerinden öğrencilere eğitim alternatifleri sunacak.

Okan Altuğ: Türkiye yabancı yatırımcı için derya deniz!

Danışmanlık hizmeti veren N+1 Daruma Yönetim Kurulu Başkam Okan Altuğ, Türkiye'deki özel sektörün satılacak şirket bakımından "derya deniz" olduğunu bildirdi..

Süzer Grup gökdelen yapmaktan vazgeçti!

İstanbul'da Gökkafes olarak bilinen ve hakkında birçok dava açılan Süzer Plaza’yı inşa eden Süzer Grup, artık gökdelen yapmaktan vazgeçti. Baran Süzer, "Gökdeleninin modası geçti” dedi.

Recep Özer: Esenler'in asıl sorunu kentsel dönüşüm!

Esenler'deki sorunların çözümünün de makyaj olmadığını belirten Meclis Üyesi Özer, Esenler'in asıl meselesinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Okan Özer Haberi

Okan Özer

Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Okan Özer, Orhan Olgunelma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Studion Mimarlık Mühendislik Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAALİYETLERİ -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...