09 / 05 / 2024

Okay Metin Ömeroğlu

Okay Metin Ömeroğlu

Duhan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Okay Metin Ömeroğlu, Fatih Yaman, Mesuriye Çetin tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Brandium Ataşehir'de kuruldu.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mk Keydaloğlu İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keydal tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Okay Metin Ömeroğlu Haberi

Okay Metin Ömeroğlu

Duhan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Okay Metin Ömeroğlu, Fatih Yaman, Mesuriye Çetin tarafından 10 bin 50 TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


Duhan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, villalar,villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi...