30 / 04 / 2024

okmeydanı ahmet misbah demircan projeleri

okmeydanı ahmet misbah demircan projeleri

Okmeydanı, Beyoğlu Belediyesi'nin planladığı projeyle ticaret merkezleri, yeşil alanlar, otoparklar, seyir terası, Fransa'daki Şanzelize Caddesi'ne benzer kafeleri ve alışveriş merkezlerini barındıracak caddeleriyle cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor...

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Okmeydanı'nda dönüşüm zamanı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı fönüşüm projesinde sona yaklaşıldığının müjdeledi...

Okmeydanı dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında uzlaşma sağlanan Kayabaşı ailesini evinde ziyaret etti.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

Okmeydanı Şanzelize Projesi'nin yürütmesi durduruldu!

İstanbul 3. İdare Mahkemesi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın “Okmeydanı’nı Şanzelize yapacağız” dediği projeye ilişkin kentsel dönüşüm planının yürütmesini durdurdu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

okmeydanı ahmet misbah demircan projeleri Haberi

okmeydanı ahmet misbah demircan projeleri


İstanbul'un en kalabalık yerleşim yerlerinden Okmeydanı, Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeyle ticaret merkezleri, yeşil alanlar, otoparklar, seyir terası, Fransa'daki Şanzelize Caddesi'ne benzer kafeleri ve alışveriş merkezlerini barındıracak caddeleriyle cazibe merkezi olmaya hazırlanıyor.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Fatih Sultan Mehmet'in bölgede okçuluk müsabakaları için kurdurduğu ok meydanı ve Okçuluk Tekkesi nedeniyle bu ad verilen Okmeydanı'nın yeni projesi hakkında bilgi verdi.


Okmeydanı'nın tarihi öneme sahip bir bölge olduğuna dikkati çeken Demircan, planları hazır olan Okmeydanı Projesi'nin, yerel seçimlerden sonra vatandaşın da onayıyla gerçeğe dönüşeceğini söyledi.


Demircan, öncelikle Okmeydanı'nın 50 yıldır kangren olmuş imar sorununu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın desteğiyle çözdüklerini aktararak, Okmeydanı'ndaki 5 bin 600 binanın ve 25 bine yakın bağımsız bölümün sahiplerine imarlı tapu ve arsalarını verdiklerini anlattı.


Okmeydanı'nda...