04 / 05 / 2024

Okmeydanı'nda dönüşüm zamanı!

Okmeydanı'nda dönüşüm zamanı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı fönüşüm projesinde sona yaklaşıldığının müjdeledi...



Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda Giresunlularla bir araya geldi. Demircan, Okmeydanı projesinde dönüşüm için her şeyin hazır olduğunu söyledi. Demircan, "Van bloklarında 80 aile organize olarak imzayı hep birlikte attılar ve artık kazma vuracak noktaya geldik. Bir, bir buçuk ay içerisinde inşaatların başladığını duyacaksınız." şeklinde konuştu. 

Vatandaşların sorularını cevaplandıran Başkan Demircan, Okmeydanı Dönüşüm Projesi başta olmak üzere Beyoğlu’nda devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Okmeydanı nda dönüşüm zamanı!

Hangi adada uzlaşmaları tamamlarsak odada kazmayı vuracağız

Okmeydanı dönüşüm projesinde sona yaklaşıldığını ifade eden Demircan, "Binalarımızın depreme dayanıklı olmadığını biliyoruz. Çevremizde otopark yok, park bahçe yok. Sosyal donatı dediğimiz hayatımıza kalite katacak argümanlardan uzağız. Bizimde İstanbul’un orta noktasında iyi şartlarda yaşamaya hakkımız var. Şuanda bir yandan tapu vermeye devam ediyoruz bir yandan da uzlaşma görüşmelerimiz başladı. 5 binden fazla aile tapusunu aldı. Artık Okmeydanı’nda tapularımız almak bize yetmez.  Hangi adada uzlaşmaları tamamlarsak oradan kazma vuracak durumdayız. Bunun da bir örneğini yapmış durumdayız. Van bloklarında 80 aile organize olarak imzayı hep birlikte attılar ve orada kazma vuracak noktaya geldik. Bir, bir buçuk ay içerisinde inşaatların başladığını duyacaksınız." açıklamasında bulundu. 


Geri Dön