07 / 05 / 2024

okmeydanı haberleri

okmeydanı haberleri

“Okulda Buluşalım” sloganıyla 11 yıldır Beyoğlu’ndaki okulları dönemi içerisinde tek tek ziyaret edip eksikliklerini gideren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu için yeni bir okul müjdesi verdi.

Yatırımcıların yeni hedefi Okmeydanı!

Okmeydanı’nın kaderi değişiyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanan semte yatırımcının ilgisi arttı. Müteahhitler bina, büyük gruplar ada bazında arazi arayışı içinde...

Okmeydanı'nda ilk kazma vuruluyor!

Okmeydanı Belediye Başkanı Demircan, "Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi birinci etabı olarak tanımlanan Piripaşa Ayazma bölgesindeki hak sahipleriyle anlaşmalar tamamlanmak üzere." dedi.  

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Muallim Cevdet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

Okmeydanı Hastane inşaatında son durum!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliği taşıyan Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Tapu sorunu çözülen Okmeydanı cazibe merkezi oldu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okmeydanı'na yapılan bütün bu güzellikler, büyük Okmeydanı dönüşümünün bir nevi habercisidir" dedi.

Okmeydanı kentsel dönüşümle değer kazanacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor. Harmoni Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Aktan, Okmeydanı’nda yapılan çalışmanın Türkiye’de gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm faaliyeti olduğunu söyledi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi imar planı askıda!

İstanbul Şişli, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Okmeydanı'nda riskli alan imar planlarına itiraz!

Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Okmeydanı Tarihi Sit Alanları Koruma Amaçlı Etkileşim Geçiş Sahasına ilişkin onaylanan imar planına dün itiraz etti.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında “Yeni Okmeydanı için adım adım yürüyoruz. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı herkesin yaşamak isteyeceği bir semt olacak.“ diye konuştu.

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi kültür tesisi olacak!

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Ruhsatı Beyoğlu Belediyesi’nde olan yapı kültür tesisi olacak!

Okmeydanı kentsel dönüşümüne yoğun ilgi!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili sorularını yanıtlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hey şey en başta planladığımız gibi ilerliyor.” ifadesinde bulundu.

Okmeydanı İstanbul’un en nadide muhitlerinden birisi olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Alucralıların düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine katıldı.Demircan, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm için startı verdiklerini belirtti.

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaşıldı!

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Okmeydanı’nda dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Projesi’nin bölgeye katma değer katacağını belirterek, “Ada ada insanlarla karşılıklı anlaşma aşamasındayız. İlk adamızı birkaç ay içinde bitirsek, 2 sene sonra projenin ilk bölümünü bitirmiş oluruz” dedi.

okmeydanı haberleri Haberi

okmeydanı haberleri


“Okulda Buluşalım” sloganıyla 11 yıldır Beyoğlu’ndaki okulları dönemi içerisinde tek tek ziyaret edip eksikliklerini gideren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu için yeni bir okul müjdesi verdi.


11 yıldır okullardan ve öğrencilerden elini çekmeyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” programı çerçevesinde Okmeydanı Piripaşa İlköğretim Okulu’nda öğrenci ve veliler ile bir araya geldi. Düzenli olarak yapılan programa Başkan Demircan’ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı, okul aile birliği veçok sayıda veli katıldı.


Okul müdürü, okul aile birliği, meclis üyesi ve muhtara söz verdikten sonra velileri dinleyen başkan Demircan, Okmeydanı projesi ile verdiği bilgilerin yanı sıra Piripaşa ilköğretim Okulunun bahçesine yeni bir okul yapacaklarının müjdesini verdi.


ARTIK BU OKUL İHTİYACI KARŞILAMIYOR


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,...