25 / 08 / 2024

Okmeydanı tapusu

Okmeydanı tapusu

50 yıldır tapu sorunu yaşayan Okmeydanı nihayet mutlu sona ulaştı. Okmeydanı sakinleri tapularını Haliç Kongre Merkezi’ nde Başbakan Erdoğan’ ın katıldığı muhteşem bir törenle aldılar...

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Okmeydanı sakinleri tapularına kavuşuyor!

Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni 9 Mart 2019 Cumartesi günü düzenlenecek.

Okmeydanı’nda 200 evin tapusu yarın teslim edilecek!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözerek, mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Yarın 200 hak sahibi daha tapu sevinci yaşayacak.

Okmeydanı’nda 15 ayda 5 bine yakın tapu verildi!

Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor.Bir yıldır devam eden tapu verme sürecinde şu ana kadar bölgede bulunan 21 bin malikten 5 bine yakın kişiye tapusu teslim edildi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm devam ediyor!

Okmeydanı'nda Beyoğlu Belediyesi, Okmeydanı'ndaki dönüşüm planlarının iptal edildiği iddialarını yalanlayarak "İptal edilen planlar eski planlar. O planlar mahkemelik olunca, bilirkişi raporları doğrultusunda yeni plan yaptık ve yürürlükte" dedi

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm devam edecek mi?

Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı kentsel dönüşümü ile ilgili basında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı. Belediye; kararın eski plana ait olduğunu ve herhangi bir iptalin söz konusu olmadığını belirtti...

Okmeydanı imar projesi iptal edildi!

Beyoğlu'nun Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Keçicipiri, Fetihtepe ve Piripaşa mahallerini kapsayan Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ahmet Misbah Demircan: Okmeydanı'nın kaderini değiştirdik!

Başkan Demircan, şunları ifade etti. "Eskiden, Okmeydanı'nda oturan insanlar buralara çivi çakılamaz, satalım gidelim diye düşünüyordu. Tapu vermeye başladığımız günden itibaren cadde boyu son derece klas işletmeler açılıyor"

Okmeydanı imar planları neden iptal edildi?

BEYOĞLU’nun Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Keçicipiri, Fetihtepe ve Piripaşa mahallerini kapsayan Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından oy birliğiyle iptal edildi.

Okmeydanı şanzelize projesi iptal edildi!

Okmeydanı 1/5000 ölçekli nazım imar planı İstanbul 6. İdare Mahkemesi tarafından Nazım İmar Planlarının yürütmesinin durdurulması ve iptaline karar verilmesine yönelik açılan davada, planı oy birliğiyle iptal etti.

Kredi ile alınan evin tapusu ortak olur mu?

Konut kredisi kullanılarak bir mesken alınması halinde, evin tapusu krediyi alan kişi adına düzenleniyor. Kredi ile alınan evin tapusu ortak olur mu? Kredi ile alınan ev eşin üstüne yapılabilir mi?

Okmeydanı planı iptal edildi!

Okmeydanı Çevre Koruma Derneği tarafında, 1/5000 Nazım İmar Planı için açılan yürütmenin durdurulması ve planın iptali davası sonuçlandı. İstanbul 6. İdare Mahkemesi, 1/5000 Nazım İmar Planı'nı oy birliğiyle iptal etti.

Okmeydanı kentsel dönüşümü ne olacak?

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm öngören imar planını yargı iptal etti. Dava sürerken yapılan plan değişikliği ise mahkeme kararını kadük hale getirdi. Yeni planlama ile ne değişecek sorularını uzmanlara sorduk...

Okmeydanı tapusu Haberi

Okmeydanı tapusu

50 yıldır tapu sorunu yaşayan Okmeydanı nihayet mutlu sona ulaştı. Okmeydanı sakinleri tapularını Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın katıldığı muhteşem bir törenle aldılar.


Beyoğlu Belediyesi tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde Başbakan Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde Okmeydanı sakinleri, resmi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Tapu dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve parti teşkilatı katıldı.


Erdoğan, “Okmeydanı tarihi bir gün yaşıyor”


Okmeydanı sakinlerinin tarihi bir gün yaşadığını söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Okmeydanı’nda birkaç nesildir tapularını bekleyen kardeşlerimizi peyder pey tapularına kavuşuyor. Burada Piyalepaşa Mahallesi, benim doğup büyüdüğüm Kaptanpaşa Mahallesi var. Bu 5 mahalle ile bir değişim dönüşüm inşallah yaşanacak. Bununla birlikte Türkiye’nin bir modern beldesi oluşacak. Bugün burada hazırlığı...