11 / 05 / 2024

Oktay Ekinci kimdir

Oktay Ekinci kimdir

Beyin kanaması nedeniyle 61 yaşında vefat eden Cumhuriyet gazetesi yazarı, yüksek mimar Oktay Ekinci'nin cenazesi, Şişli Camisi'ne getirildi Cenaze kılınan namazın ardından Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verildi...

Oktay Ekinci son yolculuğuna uğurlanıyor!

Yüksek mimar Oktay Ekinci son yolculuğuna uğurlanıyor. Oktay Ekinci için ilk tören 1998-2002 ve 2004-2006 yılları arasında genel başkanlığını yaptığı Karaköy'deki Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde düzenlendi...

Oktay Ekinci'nin cenaze töreni bugün düzenlecek!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Ünlü Yüksek Mimar Oktay Ekinci 15 Ekim 2013 günü yaşamını yitirdi. Oktay Ekinci'nin cenaze töreni Şişli Cami'inde ikindi namazın ardından Kanlıca Mezarlığı’na defnedilecek...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata kimdir? Ahmet Oktay Karaata daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Oktay Karaata'nın biyografisi...

Fuat Oktay kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay kimdir? Fuat Oktay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Oktay'ın biyografisi...

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Oktay Saral kimdir?

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

Muğla'da tarihi 400 ev turizme açılacak!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kentsel SIT alanı olan Saburhane bölgesinde incelemelerde bulundu. Mahallede bulunan İlhan Selçuk ve Oktay Ekinci'nin evlerini de ziyaret etti.

Abdulbaki Ekinci kimdir?

Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı Abdulbaki Ekinci kimdir? Abdulbaki Ekinci, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Abdulbaki Ekinci, ne zamandan beri Trabzon Orman Bölge Müdür Yardımcısı?

Oktay Birinci kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Oktay Birinci kimdir? İşte Oktay Birinci...

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü sahiplerini buldu!

TMMOB Mimarlar Odası Basın Ödülü sahiplerini buldu. Geçen yıl hayatını kaybeden eski Mimarlar Odası Başkanı Gazeteci-Yazar-Mimar Oktay Ekinci'ye ithaf edilen ödül bu yıldan itibaren "Mimarlar Odası Oktay Ekinci Basın Ödülü" adı altında verilecek.

Tarkan Oktay kimdir?

Mimar Tarkan Oktay kimdir? Tarkan Oktay, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tarkan Oktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tarkan Oktay...

Muammer Ekinci kimdir?

MHP Siirt Belediye Başkan Adayı Muammer Ekinci, bugün 2014 Seçimlerinde Siirt Belediye Başkan Adaylığından çekildi. Peki, Muammer Ekinci kimdir? İşte Muammer Ekinci'nin biyografisi bu haberde..

Oktay Ekinci kimdir Haberi

Oktay Ekinci kimdir

Ekinci'nin cenazesi Cumhuriyet gazetesinde düzenenen törenin ardından Şişli Camisi'ne getirildi. Burada Ekinci'nin eşi Zehra Ekinci ile oğulları taziyeleri kabul etti.


Cenazeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, ressam Bedri Baykam ve vatandaşlar katıldı. 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de çelenk gönderdikleri görüldü.


Ekinci'nin akrabası şarkıcı Tuğba Ekinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kalemi çok sağlamdı, profesördü, kentleşme adına çok doğru yapıları savunan birisiydi. Erken kaybettik. Ailesine sabır diliyorum, yanlarında olmaya çalışıyorum, en son 15 gün önce hastanede gördüm. Beyin kanaması geçirdi. Çok düşünen, çok çalışan kişilerin bu tür hastalıklara yakalandığını düşünüyorum. Babamın amca çocuğuydu, bunu basınla paylaşmak istemedim, kullanmak da hoş olmazdı. Böyle bir durumda burada...