27 / 04 / 2024

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdür ataması hakkında açıklama yaptı. 

Onur Özalp, 1 Eylül 2020 tarihi itibarıyla Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdürüyorduç Onur Özalp, Peker Grubu re-organizasyonu çerçevesinde, görevine bugün itibariyle yeni kurulan Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü olarak devam edecek. 

Onur Özalp'ten boşalan Peker GYO Genel Müdürlük görevine ise 2 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Murat Oktay atandı. 

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

MURAT OKTAY KİMDİR? 

1970 yılında Ankara'da doğan Muart Oktay, T.E.D.  Ankara  Koleji'nin ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü'nü tamamladı. 

1991-2014 yılları arasında çeşitli Özel Sektör Bankalarında Müfettişlik, Fon Yönetimi ve Sermaye Piyasaları Operasyon Yöneticiliği, Şube ve Bölge Müdürlüğü görevlerini üstlenen Murat Oktay, 2014-2017 yılları arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Kurumsal ve Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ile Halk Leasing Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Başkanlığı görevlerini yaptı. 

Ardından 2017-2023 yılları arasında gayrimenkul sektöründe CFO ve GYO Genel Müdürlüğü ile Yatırım Bankacılığı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı yapan Oktay, iyi derecede İngilizce de biliyor. 

Peker GYO'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Onur Özalp'e, bugüne kadar olan başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek, yeni görevinde başarılarının devamı dilendi.

Ayrıca, Murat Oktay için de "Kendisine şirketimize hoş geldin der, başarılı bir çalışma hayatı dileriz" denildi. 

Hasan Peker yeni şirket kurdu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  


Geri Dön