27 / 04 / 2024

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Genel Müdür Değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Akfen GYO Yönetim Kurulunca 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla, Akfen Holding bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü olarak görevini sürdüren Ece Demirpençe'nin Akfen GYO A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına, Akfen GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe'nin vekaleten Genel Müdür olmasına karar verildi. 

ECE DEMİRPENÇE KİMDİR? 

Ece Demirpençe, lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama bölümünde bitirdi. 

İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programı mezunu olan Ece Demirpençe, kariyerine 2003-2005 yılları arasında Proje Yönetim A.Ş. bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı olarak başladı. 2005'te Hollanda merkezli Multi Development firmasına geçen Demirpençe, burada 10 yıl süresince büyük ölçekli, uluslararası gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi ve yönetilmesi alanında sırasıyla Proje Müdür Yardımcısı, Ticari Proje Müdürü, Yatırım ve Operasyonlar Direktörü ve Ticari Direktör görevlerini yürüttü. 

2016'da Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek online perakende alanında şirketini kurdu ve kendi markası ile girişimcilik ekosisteminde başarılı bir yol katetti. 

2023'ün başında Akfen Holding'de Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başlayan Ece Demirpençe, 2024 yılı itibariyle vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü olarak görev üstlenecek.  

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk 11 ayda 30,7 milyon Euro oldu: Bugüne kadarki en yüksek kira geliri! 

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!


Geri Dön