30 / 04 / 2024

Oktay İdris Hün

Oktay İdris Hün

Tay Altyapı İnşaat Anonim Şirketi, Oktay İdris Hün Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Beşiktaş, Akat Mahallesi, Yeşim Sokak'ta kuruldu.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Erzurum Hınıs TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzurum Hınıs 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Hınıs ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Hınıs sosyal konut projesi... 

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

M Ve H İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Ve H İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Cömert tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Tasarım Projesi 3419/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 3 Haziran 2021 tarihinde imzalandı.

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Fuat Oktay: Kentsel dönüşüm siyaset üstü tutulmalı!

Kentsel dönüşümün siyaset üstü tutulması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bu konuda negatif bir anlam yüklemeden pozitif algının olması gerektiğine değindi.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Oktay İdris Hün Haberi

Oktay İdris Hün


Tay Altyapı İnşaat Anonim Şirketi, Oktay İdris Hün Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Tay Altyapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A- ALTYAPI İNŞAAT 1) Yurt içinde ve dışında inşaat, altyapı, taahhüt işleri yapmak, ihalelere girmek, alınan ihaleleri başkalarına devretmek, veya başkalarından devralmak. Baraj, liman, köprü, rıhtım, tünel, toplu konut, mesken, ticarethane, fabrika ile kanalizasyon, içme suyu yağmur suları, sulama kanalları, drenaj kanalları, sel suları yatakları, DTT, elektrik, ısıtma sistemi galerileri, yol, menfez, alt ve üst geçit, doğal gaz, petrol boru hattı, taş, kum çakıl ocakları, maden ve kömür üstü dekopajları gölet inşaatı ve arıtma tesisleri, organize sanayi hava alanı, orman yolları, taahhütlerini inşa etmek, ettirmek, yapmak ve yaptırmak. 2) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...