29 / 04 / 2024

okul yapım ihalesi

okul yapım ihalesi

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi 2018'de!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan'ın yaptığı açıklamalara göre, yıl sonunda proje çalışmaları tamamlanarak 2018'de yap-işlet-devret modeliyle yapım ihalesi yapılacak..

Ordu Aybastı'da 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da!

Ordu Aybastı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tarafından 62 işyeri yapım ihalesi 18 Temmuz'da yapılacak..

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Eskişehir Büyükşehir'den tesis yapım ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tesis yapım ve işletme ihalesi düzenliyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Ankara Lalahan'da okul yapımı için arsa bağışı!

Ankara Lalahanlı hayırsever Orhan Bahadır, 2 bin 195 metrekarelik arsasını okul ya da sağlık ocağı yapımı için bağışladı.

Muğla Milas'ta okul yapımı için arsa bağışı!

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde hayırseverler, mülkiyetlerindeki arsaları okul yapımı için bağışladı.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

okul yapım ihalesi Haberi

okul yapım ihalesi

Eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiği Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. 


İhale sürecinden sonra en kısa zamanda temel atma töreni düzenlenecek. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin katkılarıyla eğitimde hizmete açılacak olan Bucak Sağlık MYO, içerisinde 500 kişilik konferans salonu ve 8200 metrekare kapalı alana sahip. 


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, seçim vaadi olarak vermiş olduğu Bucak İlçemizde ismi olup yıllardır bekleyen ve faaliyette olmayan Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesinin 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacağını belirterek, "Bucak İlçemize Hayırlı Olsun" dedi. 


Milletvekili Petek açıklamasına şöyle devam etti: "7 Haziran seçimlerinde, seçim vaatleri olarak vermiş olduğumuz sözleri bir bir...