28 / 04 / 2024

okullarda atıkya toplama bidonları

okullarda atıkya toplama bidonları

İstanbul Sultanbeyli Belediyesi, ‘Temiz Çevre Engelsiz Hayat’ projesi kapsamında bitkisel atık yağları, ilçede bulunan okullara, camilere, muhtarlıklara yerleştirdiği geri dönüşüm bidonlarıyla topluyor. Yağların, en büyük zararı suya verdiği biliniyor...

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Dönüşüm Bitkisel Atık Yağ Toplama Taşıma Depolama Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Netice Çelik tarafından kuruldu. 

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

Denizli Çardak Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinin uzun süredir beklediği atıksu arıtma tesisi projesine başladı. İlçenin atıksu toplama problemini sonlandıracak proje vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak.

Gebze Darıca Atık Toplama Merkezi hizmete açıldı!

Gebze Darıca Belediyesi Temizlik Müdürlüğü bünyesinde inşaası tamamlanan Katı Atık Toplama Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Üsküdar'da atıklar enerjiye dönüştürülecek!

Üsküdar Belediyesi’nin geri dönüşüm alanında geliştirdiği "Atıklarınız Çöp Olmasın Enerjiye Dönüşsün'' temalı yeni toplama modeli için anlaşma sağlanan 8 firmayla protokol imzalandı.

Darıca Katı Atık Toplama Merkezi inşaatında sona gelindi!

DARICA Belediyesi'nin Osmangazi Mahallesi'nde 13 dönüm arazide yaptığı Katı Atık Toplama Merkezi'nin yapımı tamamlanırken, önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Gaziantep'te okullardaki spor salonları onarılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kentte bulanan okullarda atıl durumda olan spor salonlarının onarılarak, hizmete sunulması için protokol imzaladı.

Koçtaş, çevreye iyi gelecek projelere imza atıyor!

Koçtaş'ın Anel Doğa iş birliğiyle Türkiye genelindeki mağazalarında oluşturduğu atık toplama noktaları sayesinde ilk 6 ayda 17,10 ton elektronik atık geri dönüştürülürken 39,57 ton tehlikeli atığın da imhası gerçekleştirildi.

okullarda atıkya toplama bidonları Haberi

okullarda atıkya toplama bidonları

Sultanbeyli Belediyesi, ‘Temiz Çevre Engelsiz Hayat’ projesi kapsamında bitkisel atık yağları, ilçede bulunan okullara, camilere, muhtarlıklara yerleştirdiği geri dönüşüm bidonlarıyla topluyor. Projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onaylı firmalar da katkı yapıyor. 


Belediyeye bağlı ekipler tarafından haftalık periyotlarla alınan bitkisel atık yağlar, ilgili kurumlara takdim ediliyor ve dönüştürülüyor.


Yağlar, en büyük zararı suya veriyor. Lavaboya dökülen 1 litre kullanılmış yağ, 1 milyon litre temiz suyu kirletiyor.


 Zaman...