12 / 05 / 2024

Olcay Alpay

Olcay Alpay

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Dartar Ve Mehmet Avcı tarafından kuruldu.

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ünal tarafından kuruldu.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Türkiye'den gayrimenkul alan yabancılar TBMM'de!

2015 ile 2021 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'den gayrimenkul, arazi ve şirket satın alan ve vatandaşlık kazanan yabancı uyruklu kişilere ilişkin soru önergesi sunuldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

Türk Hava Kurumu'nun taşınmazlarının akıbeti mecliste!

Türk Hava Kurumuna ait taşınır ve taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alpay Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Foa Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Feryal Gençoğlu ve Olcay Tuvanç ortaklığında kuruldu.

Olcay Alpay Haberi

Olcay Alpay

Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi, Halit Tuncay Alpay ve Olcay Alpay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta  Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu. 


Troyka Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Aracılık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...