13 / 05 / 2024

Ölçüt Yapı

Ölçüt Yapı

Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Reşat Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Sokak'ta kuruldu.

Deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatı ağızları açık bıraktı!

İnşaat Mühendisi ve SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Habip Çakmak resmi sosyal medya hesabı üzerinden deprem bölgesinde, depremden 1 yıl sonra yapılan bir kolon imalatını paylaştı. İşte Habip Çakmak'ın o paylaşımı...

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ceylancı ve Erkan Ceylancı ortaklığında kuruldu.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Taahhüt Yapı Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Keskinkılıç ve Taner Kargın tarafından kuruldu. 

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Ölçüt Yapı Haberi

Ölçüt Yapı

Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Reşat Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü betonarme çelik kargir ahşap prefabrik her türlü konut site toplu konut işyeri ile ilgili altyapı tesisleri inşa eder ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Sokak,...