17 / 05 / 2024

Olgün Oral

Olgün Oral

Müdür çaresiz kaldı,yardımına üniversiteliler koştu

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykoz Tokatköy Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi hakkında kanaat önderleri düşüncelerini paylaştı. Meclis üyesi Nevzat Oral, Beykoz’un gelişmesi açısından Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin bir şans olduğunu söyledi. 

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Yalova Hersek Lagünü'ne millet bahçesi yapılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, Hersek Lagünü'nün çevresine, 1 milyon 400 bin metrekare alan üzerine kurulu Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni inşa edeceklerini açıkladı...

Resim ve Heykel Müzesi binasının devri TBMM'de!

Ankara'da bulunan Resim ve Heykel Müzesi binasının Türk Ocakları Derneği'ne devredilmesi talebi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Alızadeh ve Danıal Amırınasab ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Oral: Gayrimenkul alın!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, “Konut almanın tam zamanı” şeklinde konuşurken, emlakçılar ise, ‘Sakın geç kalmayın’ vurgusu yaptı

İnta İnşaat'ın acı günü! Oral Baran vefat etti!

İnta İnşaat ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Oral Baran vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zimcirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Olgün Oral Haberi

Olgün Oral

Haberimiz İstanbul’un göbeği Arnavutköy’de bulunan ve düşük gelirli ailelerin oturduğu Deliklikaya Köyü’nden. Maddi imkânsızlıklar yüzünden adeta her yeri dökülen köyün ilköğretim okulunun camlarında perde, sınıflarında sandalye, duvarlarında boya yok. Köyün İlköğretim Okulu Müdürü Neytullah Özcan maddi olanaksızlıklar yüzünden çaresiz kalınca yardımına üniversiteliler koştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Moda-Tasarım Bölümü öğrencileri yanlarına boyalarını alarak aralarında Van’dan gelen 96 depremzede öğrencinin de bulunduğu İstanbul Arnavutköy’deki Deliklikaya İlköğretim Okulu'na gitti. 

Üniversiteli abla ve abilerinin okullarını güzelleştirmek için geleceğini duyan minik öğrencilerin aralarında kurdukları bando ile karşılamaları ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Okula gelir gelmez hemen çalışmaya başlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi Moda-Tasarım Bölümü öğrencileri önce okulun dış cephesini boyaya hazır hale getirdi. Ardından çocukların hoşlarına gidecek desenler, motifler çizildi.

“Abla Şirine’yi de çizer misin?”

Minik öğrenciler, üniversiteli...