13 / 05 / 2024

olimpa başakşehir residence

olimpa başakşehir residence

Fiyatların 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği Olimpa Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Loca Residence Başakşehir'de 1 milyon TL'ye satılık ev!

''Huzzak Loca'da yeriniz hazır'' sloganıyla satışa sunulan Başakşehir Loca Residence projesinde fiyatlar 1 milyon 98 bin 676 TL'den başlıyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 36 Ay 0 Faiz avantajı!

Olimpa Park Plus projesi Başakşehir'de hayat buluyor. Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören projede 120 aya varan vade imkanı sağlıyor...

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Başakşehir Vadiyaka Residence fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Residence fiyat listesi 495 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadiyaka Residence projesinde daireler Haziran 2017 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat!

Vadişehir Başakşehir Residence fiyat listesi 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Başakşehir Residence projesinde firma bünyesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Residence satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul Residence projesinde daire teslimlerinin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı!

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Vadişehir Başakşehir örnek daire!

Vadişehir Başakşehir Residence'de 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Projede 650 daire ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Vadişehir Başakşehir örnek daire görselleri...

Adım İstanbul Residence Başakşehir fiyat!

Adım İstanbul Residence Başakşehir fiyat listesi 406 bin 800 TL'den başlangıç gösteriliyor. 615 daire ve 120 dükkandan oluşan Adım İstanbul Residence Başakşehir'de konut teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Vadiyaka Başakşehir harita!

Vadiyaka Başakşehir harita bilgilerine göre proje, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne ve Şehir Hastanesi'ne çok yakın bir konumda yer alıyor.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Adım İstanbul Residence 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 60 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

olimpa başakşehir residence Haberi

olimpa başakşehir residence

Satış sürecine devam edilen Olimpa Rezidans'ta dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.




11 katlı tek bloktan meydana gelen Olimpa Residence'ta toplamda 32 adet daire bulunuyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanmak mümkün.


Teslimlerin bu ay sonunda gerçekleşmesi planlanan Olimpa Rezidans Başakşehir'in sosyal alanları arasında;  sinema salonu, çocuk oyun alanı, restoran cafe gibi sosyal alanlar, spor salonu, fitness salonu, vale park, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, temizlik hizmeti yer alıyor.


İçerisinde alışveriş merkezine de yer verilen Olimpa Residence Evleri, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de yükseliyor.


Lokasyon olarak Havaalanı ve Otogar'a 1,5 kilometre mesafede konumlanan Olimpa Başakşehir Residence'ta satışı devam eden 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 400 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.



Fuzul İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen...