07 / 05 / 2024

olimpiyat köyündeki evler

olimpiyat köyündeki evler

Kadir Topbaş, 2020 Olimpiyat Oyunları’nı almaları halinde organizasyon sonunda şampiyonluğa ulaşacak sporculara olimpiyat köyündeki evleri armağan edeceklerini söyledi. Topbaş projeyi bugünkü sunumda dile getireceklerini belirtti

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 185'inci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 185'inci kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 184'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 184'üncü kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Edirne'nin Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti mecliste!

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyündeki bir arazinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde yer alan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 179'uncu defa yıktı.

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

olimpiyat köyündeki evler Haberi

olimpiyat köyündeki evler


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arjantin yolculuğunda en büyük hayalinin İstanbul 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nı almak olduğunu söyledi. Topbaş, kentin son 10 yılda büyük bir değişim gösterdiğini ifade ederek, yapılanları ve yapılacakları tek tek anlattı.

Kadir Topbaş, Milli Savunma Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gerekli izinleri aldıklarını belirterek, “Haliç, başta kürek, kano ve yelken sporlarının yapılacağı bir numaralı merkez olacak. Özellikle üniversitelilerden oluşan kürek takımlarının katılımı ile burada, Dünya’nın en gözde yarışı olan Oxford-Cambridge yarışlarını gölgede bırakacak bir su sporları merkezinin cazibe alanı olacak” dedi.

İstanbul’un ulaşım sistemine de vurgu yapan Topbaş, “2004’de sadece bir Haydarpaşa ve Sirkeci ile, azıcık bağlantı hattı bulunan Levent metrosu. Bugün gelinen nokta hayal bile edilemiyordu. 2013’te ki durumumuz şu an itibarı ile birçok...