24 / 07 / 2024

olimpiyat stadı girişleri mini karakol

olimpiyat stadı girişleri mini karakol

Emniyetin raporu doğrultusunda stadın içindeki 11 seyirci girişine, polis güvenlik noktası yapılması kararlaştırıldı. Mini karakol görünümündeki bu 11 modern odada taraftarlar polis tarafından yakın takibe alınacak..

Orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı!

İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle hava hallerinin orman yangınları açısından kritik olduğu dönemlerle sınırlı olmak üzere orman yangını için risk taşıyan bölgelerde 31 Ekim 2023 tarihine kadar orman alanlarına girişler yasaklandı.

Üstün yol tutuşu ile Porsche 911 Carrera 4S bayilerde alıcılarını bekliyor

Porsche 911 Carrera 4S, 911 serisinin ikonik tasarım dilini yansıtır. Özel ön ve arka tamponlar, geniş hava girişleri, keskin hatlar ve karakteristik farlar gibi detaylar, araca sportif ve çekici bir görünüm kazandırır.

EYT’de 3 yıl şartına takılanlar dikkat! Yeni düzenleme gelecek mi?

EYT çıktı fakat 8 Eylül 1999 tarihinden önce sigorta girişleri olduğu halde bazı memur, esnaf ve çiftçiler 3 sene şartına takıldı. Genel Sağlık-İş, sorunun çözümü için Cumhurbaşkanlığı’na başvuru yaptı. İşte detaylar...

Tchibo kış giyim modası ile soğuklara hazır! Peki ya siz? İşte 29 Eylül 2022 Tchibo fiyat listesi!

Tchibo kış giyim modasını satışa sundu. Cazip fiyatlarla satışa sunulan ürünlerin inovatif özellikleri dikkat çekiyor. Örneğin montlarda akıllı telefon için pratik cepler ve kulaklık için kablo girişleri bulunuyor. Ya da yağmurluğun yakası tek dokunuşla kapüşona dönüşebiliyor. İşte Tchibo fiyat list

Audi Q5 Ağustos fiyatları ne kadar? Hem lüks hem spor SUV! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Audi Q5, yüksek hava girişleri ve dikey nervürlü bir görünüme sahip düz, geniş, sekizgen radyatör koruyucu ızgarasıyla görünümüne güç katıyor. Peki Audi Q5 Ağustos fiyatları ne kadar? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Sezon açıldı plajlarda rakamlar 10 bin euroya dayandı

Türkiye’nin turizm başkentlerinden Bodrum’da sezonun açılmasıyla birlikte fiyatlar da tavan yaptı. Plaj girişleri 150 liradan başlarken bir lahmacunun fiyatı 200 liraları gördü. Öte yandan özel locaların fiyatları ise 10 bin Eurolara kadar çıkabiliyor.

Son dakika haberi: Staj sigortası anneye emeklilik kapısını açtı!

Staj sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvuran yüzlerce anneye emeklilik kapısı açtı. Staj sigortası olan kadınların ilk sigorta girişleri doğum borçlanması yaptıkları süre kadar geriye çekiliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

olimpiyat stadı girişleri mini karakol Haberi

olimpiyat stadı girişleri mini karakol

BEŞİKTAŞ-Galatasaray derbisinin 90+2'de tatil edilmesine neden olan olaylar, yeni önlem paketi getirdi. Üstelik bu önlem paketinin eşi benzerine dünyada az rastlanır. Emniyetin raporu doğrultusunda stadın içindeki 11 seyirci girişine, polis güvenlik noktası yapılması kararlaştırıldı. Mini karakol görünümündeki bu 11 modern odada taraftarlar yakın takibe alınacak. Olimpiyat Hazırlık Düzenleme Kurulu'nun son yaptığı toplantıda, Atatürk Olimpiyat Stadı tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Emniyetin hazırladığı raporu inceleyen kurul üyeleri, olayların önüne geçebilmek için kapsamlı bir önlem paketi hazırladı. 


KAÇAK TAMAMEN ÖNLENECEK


 En dikkat çekici nokta, stadın 11 seyirci giriş kapısına yapılması düşünülen 11 polis noktası oldu. Hem güvenlik arama noktası olacak olan bu 11 mini karakol, ayrıca biletlerin de bakılacağı ve kaçağın önleneceği merkezler olacak. Yine stat çevresindeki 2.5 metrelik çitin yükseltilmesi ve araç trafiğini...