03 / 05 / 2024

Olimpiyat Stadı ihalesi

Olimpiyat Stadı ihalesi

Yarıda kalan maç sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ihale sürecini birkaç güne kadar başlatacak. İkitelli’de yenileme çalışmaları yapılacak ve Kartal buradan da uçmak zorunda kalacak.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı çürümeye terk edildi!

113 milyon TL'ye mal olan Atatürk Olimpiyat Stadı, uzun süredir çürümeye terk edildi.

Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Olimpiyat Stadı projesinin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, ''Olimpiyat Stadı, Wembley gibi olacak'' dedi.

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

Olimpiyat Stadı ihalesi Haberi

Olimpiyat Stadı ihalesi


Ve Beşiktaş, Olimpiyat Stadı’na veda ediyor... Emektar mabedi İnönü Stadı’nın yıkılmasının ardından İkitelli’yi mesken edinen siyah beyazlılar maçlarını bundan böyle Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynayacak. 

Gelin, Beşiktaş’ı bu kararı almaya iten nedenlere hep birlikte göz atalım...


TARİH: 9 MAYIS 2013


İSTANBUL Valiliği, TFF’ye bir yazı gönderir. ‘Spor Alanı Sertifikası’ isimli bu belgeyi Vali Yardımcısı Aziz Mercan  imzalanmıştır. TFF bu belge üzerine Beşiktaş’a Olimpiyat Stadı’nda oynama izni verir. Daha sonra Beşiktaş, Kasımpaşa yönetimi ile bir anlaşma imzalar. Ancak anlaşmadaki, “Siyasi içerikli küfür edilmesi halinde bu anlaşma geçerliliğini yitirir” maddesi yüzünden yönetim, TMOK’a ait Olimpiyat Stadı için 50 bin TL öder...


TARİH: 18 AĞUSTOS 2013


BEŞİKTAŞ-Trabzon maçı sonrası stada usulsüz seyirci girişi için GSGM, TFF ve İl Güvenlik Kurulu’na rapor gönderir. Kurul da bu zaafiyetlerin...