15 / 05 / 2024

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Herkesi ilgilendiriyor! Deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler belli oldu!

Türkiye'nin birçok yerinden depremzedeler için yardım eli uzansa da bunu fırsat bilen dolandırıcılar nedeniyle depremzedelere zarar veriliyor. Peki deprem bağışını fırsat bilen dolandırıcılık amaçlı siteler hangileri? İşte detaylar…

İkinci el alışverişinde büyük dolandırıcılık! Online alışverişte bu hileye dikkat edin!

Ülkemizde her geçen gün giderek artan ikinci el sektöründe dolandırıcılık vakaları da artış göstermekte. İşte detaylar...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

İstanbul merkezli dolandırıcılık operasyonunda 36 gözaltı!

İstanbul merkezli 8 şehirde kendini hakim, savcı ve başkomiser şeklinde tanıtıp dolandırıcılık yapanlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Tarih İst Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Muhittin Kaya tarafından kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kala Turizm Emlak Gıda Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100  bin TL sermaye bedeli  ile Adnan Alı M.R. Matabchı tarafından kuruldu.

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü doğa sporları ,bungee, jumping(ayağa bağlanan elastik iple atlama) dahil her türlü sıra dışı sporlar ve diğer sportif faaliyetlerle ilgili organizasyonların düzenlenmesi,her türlü turizm,organizasyon,gösteri ve şenliklerin düzenlenmesi ve organize edilmesi,bu konularda her türlü mühendislik,projelendirme,danışmanlık ve eğitim hizmetinin sunulması ve bu maksatlara uygun her türlü emtia,ekipman,araç,gereç,aksesuar,malzeme,mamul,yarı mamul, ham madde  tasarımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,pazarlaması,kirala nması ve ticaretinin yapılması.   b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yüksek bina,yapı,inşaat,proje ve sınai yapı,bina ve alanlarda(fabrika,sanayi tesisleri de dahil olmak üzere),barajlar ve rüzgar türbinleri...