29 / 04 / 2024

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı merter projesi

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı merter projesi

Tekstil merkezi Merter, son dönemde büyük bir dönüşüm yaşıyor. 13,6 milyar dolarlık İstanbul tekstil ve konfeksiyon ihracatının yüzde 20‘sini karşılayan Merter, yatırımcıların da yüzünü güldürüyor.

Oliv-Vizyon Yapı Real Merter!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı projesi Real Merter, 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim ediliyor. Real Merter projesi 248 daire ve 157 ticari birimden meydana geliyor...

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boralar Yapı Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Cihan Akyıldız ve Volkan Bora tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Canzade Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi, Muratcan Özcan Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 150 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ortaköy, Mecidiye Mahallesi' nde kuruldu.

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medbir Yapı Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Dündar ve Bekir Akkuş tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dos Danışmanlık Gıda Yapı Ve Dekorasyon Malzemeleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Murat Kirkit tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Battaloğlu Konut Yapı ve İnşaat Limited Şirketi Serhat Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Oliv Yapı Real Merter ulaşım!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Oliv Yapı Real Merter ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi!

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı merter projesi Haberi

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı merter projesi

İstanbul merkezli tekstil ihracatının kalbi olan Merter; Balkanlardan Türki Cumhuriyetlerine, Afrika’dan Uzakdoğu’ya kadar pek çok coğrafyada 60’a yakın ülkeye ürün gönderiyor. İstanbul merkezli tekstil ihracatına 3 bin şirketiyle yılda yaklaşık 5 milyar dolarlık katkı sağlayan Merter’deki tekstilciler, şimdi  ‘Real Merter’ toptan tekstil  alışveriş ve yaşam merkezinde buluşuyor. 


Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığında hayata geçen proje, 130 milyon TL’ye mal olacak. 23 bin metrekare üzerine inşa edilen alışveriş merkezinde 155 mağaza yer alacak. Real Merter’in bölgeye ve İstanbul’a yaraşır bir proje olduğunun altını çizen Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, “Merter’de konut ve avm dahilinde toplamda 98 bin metrekarelik bir yaşam merkezi kuruyoruz. Bölge İstanbul’un konumuyla ve ticari hacmiyle gözbebeği. Biz de Real Merter projesi ile Merter’in ve...