18 / 05 / 2024

Olivia Wilde sevgilisinin evine mi taşındı

Olivia Wilde sevgilisinin evine mi taşındı

Gösteri dünyasında 2021 yılının ilk "bomba aşkının" kahramanları artık aynı evde yaşıyor.

ŞOK'ta Olivia 9 parça kahvaltı takımı, derin tencere ve 5 parça servis seti 399TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market 22-28 Kasım tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda A'dan Z'ye pek çok ürün indirime girdi. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu...

Olivia Wilde sevgilisinin evine taşındı!

Gösteri dünyasında 2021 yılının ilk "bomba aşkının" kahramanları artık aynı evde yaşıyor.

Olivia Wilde-Jason Sudeikis Los Angeles'tan ev aldı!

Olivia Wilde-Jason Sudeikis çifti, Los Angeles’tan malikane satın aldı. Malikane üç yıl önce İspanyol stiliyle yenilenmişti.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

ABD'li model Olivia Culpo ev arıyor!

Los Angels'ta görüntülenen ABD'li model Olivia Culpo, ev arayışlarına devam ediyor.

Amine Gülşe sevgilisinin evini yeniden düzenledi!

Amine Gülşe Mesut Özil'in evini dekore etti. Mesut Özil ile aşk yaşayan Amine Gülşe sevgilisinin evini yeniden düzenledi.

Hazal Mesudiyeli'den şaşırtan sözler!

Hazal Mesudiyeli'nin ardından Ali Ağaoğlu, yeni sevgilisi ile boy göstermeye başladı. Hazal Mesudiyeli ise twitter sayfasında "Eski sevgilinin yeni sevgilisinin çirkin olduğunu görünce yaşanan mutluluk zehirlenmesi" mesajını yayınladı.

Ali Ağaoğlu Bebek'te yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ali Ağaoğlu, önceki gece Bebek'te bir mekanda eğlendi...Genç sevgilisinin kendisine eşlik ettiği masada şampanyalar patlatan Ağaoğlu, bol bol selfie çekim yaptı.

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Olivia Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivia Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kırmızı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Reşneli Niyazi Sokak'ta kuruldu.

Ezgi Eyüboğlu sevgilisinin evine taşındı!

' Ulan İstanbul 'un 'Ferdi 'si Kaan Yıldırım ile 3,5 ay önce yeni bir ilişkiye başlayan Ezgi Eyüboğlu, Kaan Yıldırım'ın evine taşınıyor.

Burak Hakkı Santorini'de lüks villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisi DJ Lia Papadakis ile birlikte Yunan adası Santorini'de tatil yapıyor. Hakkı, sevgilisinin memleketi olan Santorini'de lüks bir villa kiraladı...

Olivia Residence Village satışları Eskidji Gayrimenkul tarafından yapılıyor!

8. Foça Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali yarışmasında “Foça En Güzel Site Yarışması” 1.si Seçilen www.oliviavillage.com projesinin satışı, Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş tarafından gerçekleştiriliyor...

Olivia Wilde sevgilisinin evine mi taşındı Haberi

Olivia Wilde sevgilisinin evine mi taşındı

Yedi yıldır nişanlı olduğu, iki çocuğunun babası Jason Sudeikis ile yollarını ayıran Olivia Wilde, yönetmenliğini ve önemli rollerinden birini üstlendiği Don't Worry Darling' beraber çalıştığı Harry Styles ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre, artık çiçeği burnunda sevgililer aynı evde yaşıyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE TAŞINDI

Olivia Wilde, 14 Şubat'ta eski nişanlısı Jason Sudeikis ve ondan dünyaya gelen iki çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki evinde kalan eşyalarını taşırken kameralara yakalanmıştı.

OCAK AYINDA EŞYALARINI ALMAYA BAŞLAMIŞTI

36 yaşındaki Wilde, daha önce geçen ay bu eve gidip birkaç parça eşyasını alarak Harry Styles'ın evine taşımıştı.

SON EŞYALARINI DA TOPARLADI

Olivia Wilde, geçtiğimiz pazar günü de bir zamanlar nişanlısı Sudeikis ile beraber yaşadıkları eve gidip kalan son eşyalarını da aldı. Büyük bavullara koyduğu eşyalarını otomobilinin...