11 / 06 / 2024

Ölü Deniz Kırığı

Ölü Deniz Kırığı

Mersin Nükleer Karşıtı Platformu üyeleri, Akkuyu Nükleer Santrali'nin ÇED sürecine itiraz için hazırlanan dosyayı ve toplanan 200 bin imzayı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teslim etti

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Emlak Konut'un net kârı yüzde 13 arttı!

Emlak Konut GYO'nun 2017 yılı net kârı, kurum beklentilerine paralel artış kaydederek 1.76 milyar lira olarak kaydedildi. 

2018'de Kırıkkale'de yapılacak yatırımlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2018 yılında Kırıkkale iline yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

2016'da Kırıkkale'de 5 bin 363 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre, 2016 yılında Kırıkkale'de 5 bin 363 konut satıldı.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı!

67 adet konutun standart kategoride satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvurusu bugün başladı.

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi!

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 82 bin 867 TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu kura çekilişi 3 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvrusu bugün başladı!

Kura çekimin 3 Ağustos 2016 gününde yapılacağı projede peşinatlar 14 bin TL'den başlıyor. Kırşehir Kaman TOKİ Evleri başvrusu bugün başladı.

Faiz yüzde 1'in altına hemen inerse konutta rekor kırılır!

Merkez Bankası’nın faiz indiriminden sonra gözler bankalara çevrildi. Konut kredisinde faizlerin yüzde 1’in altına inmesi bekleniyor. Beklenen indirimin hemen gerçekleşmesi halinde konut satışlarında bu yıl rekor kırılacak.

Hatay Kırıkhan'a 65 milyon TL'lik yatırım!

Hatay’ın büyükşehir olmasıyla birlikte en ücra köşelere kadar hizmet götürmeye çalışan Büyükşehir belediyesi, HATSU aracılığıyla Kırıkhan’a 65 milyon liralık yatırım yapacak.

Bahşılı TOKİ Kırıkkale kura çekiliş sonuçları!

Bahşılı TOKİ Kırıkkale kura çekiliş sonuçları henüz yayınlanmadı. Dairelerin 66 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade uygulanıyor.

Kırıkkale Bahşılı TOKİ Evleri başvuru!

Kırıkkale Bahşılı TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar için 240 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Daire fiyatlarının 66 bin 450 TL'den başladığı TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap'ta 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki TOKİ Kırıkkale Bahşılı 4. Etap kura çekilişi ne zaman?

Ölü Deniz Kırığı Haberi

Ölü Deniz Kırığı


     Bakanlık önünde toplanan Mersin Nükleer Karşıtı Platformu üyeleri adına basın açıklaması yapan platform sözcüsü Sabahat Aslan, çevresel etki değerlendirmesi (ÇED) raporu sürecinin antidemokratik ve hukuksuz şekilde devam ettiğini iddia etti. 

     ÇED dosyasının içeriğinin bilimsellikten yoksun olduğunu ileri süren Aslan, şunları kaydetti: 

     ''Dosyada birçok olumsuzluk vardır. Akkuyu'da kurulması planlanan nükleer santralde uygulanması düşünülen reaktör modeli dünyada denenmemiş bir teknolojidir. Santralin tarıma ve turizme vereceği zararlara ilişkin hiçbir çalışma yapılmadı. Akkuyu'ya yakın sadece Ecemiş fay hattının olduğunu ve bu fay hattının nükleer santrale zarar vermeyeceği yazılmış ancak bilim insanları asıl zararın Akkuyu bölgesine yakın olan Kıbrıs Dalma Batma Kuşağı, Ölü Deniz Kırığı, Güney Ege Dalma Batma Kuşağı ve Doğu Anadolu kırıklarının vereceğini açıkladı. ÇED süreci ülkemizin taraf...