02 / 05 / 2024

Ölüdeniz ihalesi

Ölüdeniz ihalesi

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının, yıllık 2 milyon 690 bin liraya özel bir şirkete verilmesi tepkilere neden oldu.

O ilde 13 adet arsa metrekaresi 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Midyat Belediyesi tarafından 13 adet arsa satılıyor. Peki Mardin Midyat'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Tekirdağ Çerkezköy'de 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 25 Temmuz'da! 

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'de yer alan arsaların fiyatları ve yüzölçümleri ne kadar? 

O ilde 315 adet arsa ile 2 adet ev satılıyor! İhalesi 20 Temmuz'da! 

Aksaray İl Özel İdaresi, Aksaray ilinde yer alan 315 adet arsa ile 2 adet ev ve müştemilatını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

Gaziantep'te 33 adet konut imarlı arsa satılıyor! İhalesi 12 Nisan'da! 

Gaziantep ili Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burç Esentepe, Cebeler ve K. Kızılhisar Mahallelerinde yer alan 33 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep Şahinbey'de yer alan arsaların fiyatları kaç liradan başlıyor? 

Ölüdeniz ihalesi Haberi

Ölüdeniz ihalesi


Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, yılda yaklaşık 8 milyon lira gelir getirdiği açıklanan dünyaca ünlü Ölüdeniz ile Belcekız plajlarının, yıllık 2 milyon 690 bin liraya özel bir şirkete verilmesi tepkilere neden oldu. İhalenin iptal edilmesi için imza kampanyası başlatıldığı belirtildi.


Yerel seçimlerin ardından kentte İl Özel İdaresi’nin kapanması ve mallarının ’Büyükşehir Kanunu’ gereğince belediyelere devredilmesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Muğla Valiliği İl Özel İdaresi’nin yüzde 75 hissesine sahip olduğu Muğla El Sanatları (MELSA) şirketi, 6360 sayılı yasa uyarınca 31 Mart 2014 tarihinde, Devir ve Tasfiye Komisyonu kararı ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devredildi.


Ancak, şirketin büyükşehire devredilmesinden 10 gün önce, bünyesindeki işletmelerden dünyaca ünlü turistik Akçapınar Mahallesi Araplar Mevkii ile Ölüdeniz Kumsalı’ndaki günübirlik alan ve tesislerin işletme protokolleri, 2021 yılına kadar geçerli olmasına rağmen,...