18 / 05 / 2024

Omar Said Ali Abouzaid

Omar Said Ali Abouzaid

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 12 Mayıs'ta kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 12 Mayıs'ta kuruldu.

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut ihalelerine girmeyecek!

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut'a net bir mesaj göndererek, "Hasılat paylaşımı ihalelerine katılmıyorum" dedi

Ali Ağaoğlu: İstanbul'da yabancı alımlar artacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da yabancıların gayrimenkul alımını artıracaklarını söyledi

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e 461 milyon 500 bin lira önerdi

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinde, ikinci oturumda en yüksek teklifi 461 milyon 500 bin lirayla Aşçıoğlu İnşaat verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Omar Said Ali Abouzaid Haberi

Omar Said Ali Abouzaid
Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi, Efnan Yıldız Ghoneam, Omar Said Ali Abouzaid, Mohamed Ayman Hsny Ghoneam tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Investify Yatırım Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Emlak Müşavirliği; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...