15 / 05 / 2024

Omar Salem Altoumi

Omar Salem Altoumi

Osat Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Omar Salem Altoumi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Merkez Mahallesi, Bülbüldere Caddesi'nde kuruldu.

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Root Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Root Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Fatih’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Omar    Fetyan tarafından kuruldu.

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Omar Raed M.Eıd, Emir Abdelrahman, Emad Ragab Ve Abdurrahman Gazi tarafından kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hamawi, Omran Fervati ve Salem Belal ortaklığında kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aref Zeid ve Omar I.M. Azzam ortaklığında kuruldu.

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile Omar Hussein A. Abdullah tarafından kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Rtc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rtc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Musabegovıc tarafından kuruldu.

Omar Salem Altoumi Haberi

Omar Salem Altoumi

Osat Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Omar Salem Altoumi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Osat Group İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak...