26 / 06 / 2024

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 milyon TL sermaye ile bugün Ömer Coşan tarafından kuruldu.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yardımcı Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 milyon TL sermaye ile bugün Ömer Coşan tarafından kuruldu.

Fede Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fede Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fetullah Denktaş Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şahabettin Denktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Sancaktepe'de kuruldu.

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçak Katangrup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necmettin Koçak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Turgut Kaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Eyüp'te kuruldu.

Polikon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polikon Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Selim Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gürbüz Demirci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 210 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

MC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İshakoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Arnavutköy, Hicret Mahallesi, Abdullah Gül Caddesi'nde kuruldu.

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Gül Yönetim Kurulu Başkanığı ve Mustafa Kubilay Gül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Kasım'da Bahçelievler'de kuruldu.

ACF Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

ACF Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Hızır Fazlıoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mahmut Fazlıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMT Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aslan Kızılkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Metin Öğcü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 800 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirağ Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Demirağ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeki Demirağ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkan Endüstri ve Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Habip Arıkan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Orfea Arıkan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Hızır Reis Sokak'ta kuruldu.

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 milyon TL sermaye ile bugün Ömer Coşan tarafından kuruldu. 


ÖMC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...