28 / 04 / 2024

ömer baki yazıcı kimdir

ömer baki yazıcı kimdir

ANKARA inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı. Başkent'te özellikle son yıllarda, yeni yapılan konut projelerinin, üst gelir gurubuna yönelik olduğuna dikkat çekti.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, başkentte yeni yapılan konut projelerinin üst gelir grubuna hitap ettiğini belirtti.

Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı; "Ankara'da, alt gelir gurubuna yönelik, konut açığı oluşmakta" şeklinde ifadelerde bulundu.

İnşaat sektöründe kriz çıkmasını isteyenler var!

ANİMDER Başkanı Ömer Baki Yazıcı, bazı kesimlerin secim öncesi konut satışlarında durgunluğu, kriz söylemine çevirmek için kamuoyu oluşturmaya çalıştığını belirterek, bu tür söylemlerden uzak durulmasını istedi.

Seçim süreci inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Bilindiği üzere her seçim döneminde, konut satışlarında öngörülebilir bir daralma olmaktadır. Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak, bu geçici durgunluğun siyasi polemik konusu yapılmaması gerektiğine inanıyoruz.

Partilerin seçim vaatlerine Müteahhitlik Hizmet Yasası eklenmeli!

27 AB ülkesinde toplam 80 bin Müteahhit varken, Türkiye'de 300 bini aşkın müteahhittin olması ve her geçen gün bu sayının artması, Türkiye’de Müteahhit enflasyonu olduğunu göstermektedir. Siyasi partiler, bu sorunu fark etmelidir.

Ömer Baki Yazıcı: Şu sıralar konut almak için fırsat dönemi!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti..

Seçim öncesi konut almak için fırsat zamanı!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirterek konut sektöründe fırsat dönemi olduğunu söyledi..

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da konut kampanyaları fiyatları düşürdü!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak için fırsat zamanı!

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Çin'de 3D yazıcı ile depreme dayanıklı villa yapıldı!

Çinli inşaat şirketi ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile 3 saat içerisinde iki katlı bir villa yaptı. Villa, LEGO parçaları gibi birbirine monte edilen 3D baskılı 6 temel modül üzerine inşa edildi.

İşte 3D yazıcı ile yapılan villa!

Üç boyutlu (3D) yazıcılarla üretileceklere sınır yok. Bu yenilikçi teknolojinin son örneği ise "villa" oldu. Çinli şirket ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile iki katlı bir villa yaptı.

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

ömer baki yazıcı kimdir Haberi

ömer baki yazıcı kimdir
ANKARA inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı. Başkent'te özellikle son yıllarda, yeni yapılan konut projelerinin, üst gelir gurubuna yönelik olduğuna dikkat çekerek, önümüzdeki yıllarda sabit ve alt gelir grubuna yönelik, ciddi bir konut açığı olacağını öngördüklerini kaydetti. Başkan yazıcı,"Arsa maliyetleri yüksek olduğundan dolayı, yüklenici firmalar, maliyet esaslarını dikkate alıp, lüks konut üretmek zorunda kalıyor. Bu durumun gelecek yıllarda, bir takım sosyo-ekonomik sorunlara yol açacağını tahmin ediyoruz. Bunlardan en önemlisi, eski konutların, yüksek kira bedelleri olacaktır. Sabit ve alt gelir grubu olan vatandaşlarımız, uygun fiyatlı konut kiralamada zorlanacak. Önümüzdeki yıllarda kamuoyunun gündemine geleceğine öngördüğümüz bu sorunu çözmek için, TOKİ ve yerel yönetimleri, alt yapısı hazırlanmış toplu konut projelerine yönelik, uygun fiyatlı arsa üretmeye çağırıyoruz" diye konuştu.


Hürriyet...