18 / 05 / 2024

Ömer Faruk Güneş kimdir

Ömer Faruk Güneş kimdir

Konteyner ve prefabrik sektöründe faaliyet gösteren ve bu yıl bünyesine çelik konstrüksiyonu da dahil eden Prefcon Prefabrik, entegre tesis kurmayı planlıyor...

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın davası 23 Ekim'de görülecek!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı.

Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi.

Ömer Faruk Kavurmacı yeniden gözaltına alındı!

Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden gözaltına alındı..

Ömer Faruk Başaran'dan Babalar Günü mesajı!

Cemiyet Hayatının sevilen çifti Evrim Kırmızıtaş Başaran'ın eşi Başaran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran Babalar Günü için Amerika seyahatine çıktı. Ömer Faruk Başaran Babalar Günü'ne özel sorulan soruları yanıtladı...

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi!

Silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 7,5 yıldan 15’er yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi.

Ömer Faruk Güneş kimdir Haberi

Ömer Faruk Güneş kimdir

Entegre tesislerini bir yıl içinde kuracakları bilgisini veren Ömer Faruk Güneş, konteyner de sandviç panel, ofis, wc- duş, şantiye, yatakhane, yemekhane ve depo konteynerleri ile standart konteynerler ürettiklerini söyledi. Güneş, prefabrikte ise tek ve çift katlı prefabrik evler, çelik evler, bağ evleri, standart modüler kabinler, panel kabinler ve güvenlik kabinleri imal ettiklerini anlattı.

Konteyner ve prefabrik evlerin depreme dayanıklı, hesaplı, taşınabilir özellikleri açısından daha cazip olduğunu ileri süren Ömer Faruk Güneş, "Çok amaçlı kullanım özelliğine sahip değişik ölçülerde, kolay taşınabilir, demonte özelliğe sahip farklı konteynerler imal ediyoruz. Prefabrik evler ise geleneksel evlerden çok daha güçlü. Özellikle deprem, fırtına ve diğer doğal afetlerle dayanma açısından geleneksel evlere göre prefabrik evler daha iyi bir seçim" şeklinde görüş bildirdi. 


İlk olarak inşaatlarda ve inşaat...