08 / 05 / 2024

Ömer Faruk Kömürcüoğlu

Ömer Faruk Kömürcüoğlu

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Ömer Faruk Kömürcüoğlu Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammed Kömürcüoğlu tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enis Öncüoğlu Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Enis Öncüoğlu tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Ömer Faruk Kömürcüoğlu Haberi

Ömer Faruk Kömürcüoğlu

Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Ömer Faruk Kömürcüoğlu Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Fader İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi adres: Pendik, Ahmet Yesevi Mahallesi, Sine Sokak,...