04 / 05 / 2024

Ömer Faruk Yazıcı kira açıklaması

Ömer Faruk Yazıcı kira açıklaması

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, kiralara ilişkin düzenleme ve fiyat denetiminin yapılması gerektiğini belirtti.

Konut üretiminde düzenleme ve fiyat denetimi yapılmalı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, kiralara ilişkin düzenleme ve fiyat denetiminin yapılması gerektiğini belirtti.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Kano Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kano Mimarlık İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhamme Fatih Elbaşı, Recep Tayyip Akçay  ve Ömer Faruk Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başyazıcı İnşaat Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Fetih Caddesi, Kaplanlar İş Merkezi'nde kuruldu.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da alt gelir grubunda konut açığı oluşuyor!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, başkentte yeni yapılan konut projelerinin üst gelir grubuna hitap ettiğini belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: İnşaatta kriz isteyenler var!

ANKARA İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, "Bazı kesimler, seçim öncesi konut satışlarında durgunluk yaşanmasını, kriz söylemine çevirmek için, kamuoyu oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Ömer Baki Yazıcı: Şu sıralar konut almak için fırsat dönemi!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti..

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak isteyenlere fırsat zamanı!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANİMDER) Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: Ankara'da konut kampanyaları fiyatları düşürdü!

Ankara İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti.

Ömer Baki Yazıcı: Konut almak için fırsat zamanı!

ANİMDEM Ömer Baki Yazıcı, seçim sürecinde piyasaların bekleme pozisyonu almasından dolayı, kısa vadeli bir satış durgunluğu yaşandığını belirtti. Yazıcı, konut almak için, fırsat dönemi olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Konutta talep yetersizliği beklenmiyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Doğru fiyat ile arz edilmiş konutlar alıcısına ulaşır. Orta ve uzun vadede sektörde talep yetersizliği beklemiyoruz" dedi.

Ömer Faruk Yazıcı kira açıklaması Haberi

Ömer Faruk Yazıcı kira açıklaması

Yurtların kapasitelerinin yetersiz olması ve konut kiralarındaki fiyat pahalılığı sebebiyle barınma sorunyla karşılaşan öğrenciler İstanbul’un pek çok noktasında geceyi sokakta geçirme protesyosu gerçekleştirirken, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ömer Faruk Yazıcı, kiralara ilişkin düzenleme ve fiyat denetiminin yapılması gerektiğini belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

“DÜZENLEME VE FİYAT DENETİMİ YAPILMALI”

“Vatandaşımız kontrolsüz bir biçimde artan kiralar ve peş peşe gelen zamlı gıda fiyatları kıskacında hayatta kalmaya çalışıyor. Kiralar öyle bir uçuyor ki resmi veriler bile yakalayamıyor.

Yüksek konut ve kira fiyatlarının kontrolsüzlüğünün önüne bir an önce geçilmeli, konut üretiminde düzenleme ve fiyat denetimi yapılmalıdır. Hiç kimse en temel hak olan barınma hakkından mahrum bırakılmamalıdır.

“LÜKS KONUTLA KRİZ ÇÖZÜLEMEZ”

Daha çok...