07 / 05 / 2024

Ömer Kılıçaslan

Ömer Kılıçaslan

KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıçaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos 2013 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Sağlık Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılınç ve Umut Çakır ortaklığında kuruldu.

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erdenet İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Nihat Kılıç: Arsa baronlarına geçit vermiyoruz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Konya Kılıçaslan Köşkü yıl sonunda tamam!

800 yıllık Sultan Kılıçarslan Köşkü'nde yürütülen çalışmalar bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Köşkün yenilenmesi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşiyor.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turlife Turizm Seyahat Taşımacılık Rent A Car Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Sakızağacı Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Avrupa yakasında 6 okul ihaleyle yıkılıp yeniden yapılacak!

İstanbul Bahçelievler'de Fikret Yüzatlı İÖO ile Şirintepe Ortaokulu, Bayrampaşa'da Halide Canayakın Anaokulu ve Yıldırım Sağlık Ocağı, Eyüp'te Kılıçaslan İmam Hatip Ortaokulu, Şair Nabi İÖO, Sultangazi'de 50. Yıl İÖO ihaleyle yeniden yapılacak.

Kaptan Kılıç: Ege Bölgesi'nin ihracatı sürekli artıyor!

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Kaptan Kılıç, Ege Bölgesi'nin ihracat ve ithalatında aslan payını Almanya ve Çin'in aldığını söyledi. Kılıç, "Yaptığımız ihracat ve ithalatlarda ağırlıklı olarak sanayi ürünleri ve elektronik cihazlar bulunuyor

Hüseyin Aslan: Eski binaların yıkılıp yeniden yapılması kentsel dönüşüm değil!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan "İzmir'de dağınık bir çalışma yürütülüyor. Şu ana kadar sadece birkaç yerde eski binalar yıkılıp yerine yeni binalar yapıldı. Bunlar da zaten kentsel dönüşüm değil" dedi.

Ömer Kılıçaslan Haberi

Ömer Kılıçaslan

KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kılıçaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Ömer Kılıçaslan'a ait. 


KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesimnde yazılı olan diğer işler.


KLÇS Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi, Gökmen Sokak,...