03 / 05 / 2024

Ömer Murat

Ömer Murat

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 

Fatih Portakal'dan kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili Murat Kurum'a tepki!

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Ömer Murat, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'den ayrıldı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Murat görevinden ayrıldı. Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren atandı. 

Pusula Ticari Yatırımlar ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Pusula Ticari Yatırımlar ve Otelcilik Anonim Şirketi 600 bin TL sermaye ile bugün Ahmet , Mehmet Bülent ve Ömer Murat Keçeli ortaklığında kuruldu.

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birşah Murat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Yılmaz Sümer, Musa Kazım Ayan ortaklığında kuruldu.

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Hümeyra Sürmen, Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Murat Göğebakan Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Temmuz 2014'te ölen sanatçı Murat Göğebakan'ın adını taşıyan Adana'nın Ceyhan ilçesindeki kültür merkezini, anne Hatice Göğebakan ile birlikte hizmete açtı.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Murat Aydın: Halktan 5 kuruş almadan kentsel dönüşüm yaptık!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Sümer Mahallesi’nde 455 daire ve 29 işyerini hak sahiplerine teslim ettik. 200 milyon liralık projede, halkımızdan 5 kuruş para almadık” dedi...

Sümer Mahallesi'ndeki 1.250 konut yıl sonunda teslim edilecek!

Sümer Mahallesi'nde bin 250 konutu yıl sonunda teslim edecek olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın gündeminde Merkezefendi ve Çırpıcı Deresi kenarı var. İlçenin 20 yılda tamamen dönüştürülmesi hedefleniyor

Sümer Evleri'nde 3 oda 1 salon 330 bin TL'ye!

Kartal'da hayata geçirilen Sümer Evleri, Sümer Yapı tarafından 2006 yılında hayata geçirildi

Yeşil GYO'dan Irak projeleri için Murat Özen'e yetki!

Yeşil GYO, Irak'ta gerçekleştirilecek projeler için Murat Özen'i yetkilendirdi

Murat Balamir: Anayasada deprem ve afet sözcükleri yok!

Prof. Dr. Murat Balamir, "Türkiye'nin mevcut anayasasında risk, deprem ve afet sözcükleri bulunmaz" tespitinde bulundu

Ömer Faruk çelik kimdir

Yönetim Kurulu Üyesi, İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik kimdir

Ömer Murat Haberi

Ömer Murat

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyeliğinden istifa ve yeni yönetim kurulu üyesi atanması hakkında açıklama yaptı.


İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Ömer Murat, şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı. Dünkü toplantıda Ömer Murat'ın yerine ilk genel kurula kadar Bekir Eren'in Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmasına karar verildi. 


İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması


Şirket Yönetim Kurulumuzun bugün (18.10.2017)  yapılan toplantısında;
1- Şirket faaliyet değişikliği nedeniyle, yeniden yapılanma çerçevesinde, Yönetim Kurulu Üyeliğinden ayrılan Sayın Ömer Murat'ın yerine, T.T.K.nın 363. maddesi gereği, Genel Kurul'un tasvibine sunulmak ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin görev süresince görev yapmak üzere, ilk Genel Kurul'a kadar Sayın Bekir Eren'in Yönetim...